ΓΙΑ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Βρισκόμαστε στη 2η εβδομάδα και η προσέλευση των αθλητών, που θέλουν να γνωρίσουν το Στίβο στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν σταματάει. Μας εκπλήσσει η προτίμηση που δείχνουν στο σύλλογό μας, κυρίως γνωστά ονόματα του στίβου, παλαιοί αθλητές άλλων συλλόγων!

Για όσους δεν γνωρίζουν, στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πάνω από 30 σύλλογοι Στίβου. Πολλοί σημερινοί Παππούδες και μπαμπάδες ή γιαγιάδες και μαμάδες, υπήρξαν αθλητές & αθλήτριες παλαιότερων συλλόγων.
Ε! πώς γίνεται και στέλνουν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ τα παιδιά και τα εγγόνια τους;

Όπως και να έχει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους πολυάριθμους φίλους του Στίβου, που δείχνουν έμπρακτα ότι μας εμπιστεύονται.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν, στους ανθρώπους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα την τιμήσουμε, δεν θα την προδώσουμε.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

Ελάτε σε δύο τρεις προπονήσεις -χωρίς καμία υποχρέωση- προς το σύλλογο. Ελάτε να δοκιμάσετε και αν αρέσει στον μπόμπιρα ή την κούκλα σας, αν γυρίσουν στο σπίτι και είναι κουρασμένα μεν αλλά ευτυχισμένα,  τότε  συνεχίζετε.

Εάν και μετά τις τρείς προπονήσεις μας ξανάρθετε, τότε θα ξέρουμε ότι είστε έτοιμοι να ενσωματωθείτε στην παρέα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Τότε εγγράφεστε (βλέπετε παρακάτω, συνδρομές, υποχρεώσεις και  δικαιώματα) και παίρνετε -δωρεάν- την κόκκινη μπλούζα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Προσοχή! Με την εγγραφή και πληρωμή τουλάχιστον ενός μηνός, δικαιούστε δωρεάν -μία μπλούζα- του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Όσοι θέλουν και μπλούζα, θα πρέπει να την πληρώσετε (στο κόστος, ρωτήστε τους προπονητές).

Κάνουμε αυτό που αγαπάμε, οπότε ή θα το κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται ή θα πάμε στα σπίτια μας. Η ενασχόληση με τις παιδικές ψυχές δε σηκώνει μετριότητα.

Ή κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς στο Στίβο, γιατί το θέλεις και σε γεμίζει, ή πας αλλού … να βγάλεις το ψωμί σου, (κακά τα ψέματα).
Τα παιδιά όμως δεν χρωστάνε τίποτε και τους πρέπει αγάπη και «οι μηχανές» της διάθεσης να ασχοληθείς με το παιδί, να δουλεύουν στο φουλ.

Μερικές εικόνες από τα διάφορα ηλικιακά γκρουπ των νέων αθλητών που έρχονται για να γνωρίσουν το στίβο και που υποχρεωτικά, πριν ξεκινήσουν την προπόνηση, πρέπει να κάνουν φίλους.
Η προσπάθεια που θα τους ζητηθεί να καταβάλουν στη συνέχεια, μόνον αν βρίσκονται ανάμεσα σε «φίλους» και ο ένας ενθαρρύνει τον άλλο, θα είναι ικανή και αρκετή για την επίτευξη του στόχου της ημερήσιας γύμνασης-προπόνησης.

Όλοι μαζί … μπορούμε.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑ “ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ”

Σχεδόν σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ ο αριθμός των παιδιών είναι μεγάλος.

Στις μικρές ηλικίες τα παιδιά θα γνωρίσουν όλα τα αγωνίσματα (στην αρχή σε παιγνιώδη μορφή) και όσο μεγαλώνουν  πιο εξειδικευμένα.

Στα  προαγωνιστικά γκρουπ (από 11-12 χρόνων) και τα αγωνιστικά γκρουπ (από 13 ετών και πάνω), όλοι οι νέοι αθλητές αλλά και οι παλαιότεροι, θα περάσουν για μερικές προπονήσεις από διάφορα ΤΕΣΤ και το «έμπειρο μάτι» των προπονητών μαζί με την επιθυμία των παιδιών, θα καθορίσουν  το δρόμο που θα ακολουθήσει το κάθε παιδί.  

Όλα τα παιδιά θα ενταχθούν σε γκρουπ  (ομάδες αγωνισμάτων), στα οποία τα καταφέρνουν καλύτερα.
Αυτές οι ομάδες αγωνισμάτων περιλαμβάνουν: Τους Δρόμους (ταχύτητα ή αντοχή),  τα άλματα (οριζόντια ή κάθετα) και τις Ρίψεις (βαριές ή ελαφριές).

Παιδιά να ετοιμάζεστε για μερικά τεστ, που θα σας οδηγήσουν στο “σωστό δρόμο”.
Μην αγχώνεστε αν κάποιοι π.χ. κουράζεστε εύκολα στο ζέσταμα (επειδή είστε αγύμναστού ή έχετε μερικά κιλά παραπάνω). Όταν θα έρθει η ώρα της δύναμης ή των αλμάτων -θα τους δείξουμε-  ότι στο Στίβο υπάρχουν αγωνίσματα για ΟΛΟΥΣ. Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία φυσικών ικανοτήτων, που ο καθένας θα βρει κάτι στο οποίο να τα καταφέρνει καλύτερα από το φίλο του.
Αλλά ακόμη και να δεν τα καταφέρνει, τώρα στην αρχή, καλύτερα από κάποιον άλλον υπάρχει τόσο μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, που τελικά όποιος θέλει και προσπαθεί, μπορεί να ξεχωρίσει, αξιοποιώντας στο έπακρο τις όσες ικανότητες του χάρισε η φύση.

Όπως στη ζωή έτσι και στο Στίβο, «όταν θέλω τότε μπορώ» και το μέσο για να πετύχω ονομάζεται «προσπάθεια».

print

Written by