ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ (ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ) ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ανακοινώνει τη λειτουργία των ηλικιακών γκρουπ των Ακαδημιών (όλα τα παιδιά που είναι γεννημένα από το (2005 μέχρι και το 2010).

1.  Όλα τα τμήματα των Ακαδημιών θα προσέρχονται για προπόνηση σε έναν Κύκλο: (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) με ώρα έναρξης 19:00.

Δυστυχώς ο 2ος Κύκλος, που είχαμε τη διάθεση να λειτουργήσουμε,  δεν θα λειτουργήσει γιατί ο αριθμός των παιδιών που επέλεξαν το 2ο Κύκλο (ΔΕ-ΤΡ-ΠΕ) δεν δικαιολογεί τη δημιουργία ξεχωριστού γκρουπ.

Παρακαλούμε τους γονείς, όσο είναι ακόμη νωρίς, να προσαρμόσετε το πρόγραμμα των παιδιών σας, για να έρχονται μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά  (ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ)  στις 19:00.

2) Τα παιδιά θα χωριστούν σε 4 γκρουπ :

Γκρουπ κ. Ελένης Τσαβλίδου      :  2010,2009,2008

Γκρουπ κ. Χριστίνας Γιαννέκα    :  2008-2007

Γκρουπ κ. Νικολέττας Δήμα        :  2007-2006

Γκρουπ κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη   :  2006-2005

Ο οριστικός χωρισμός των παιδιών θα γίνει αφού ολοκληρωθούν οι εγγραφές των νέων αθλητών. Γονείς, όσοι δοκιμάσατε και σκοπεύετε να συνεχίσετε στην παρέα μας, θα πρέπει να εγγράψετε το παιδί σας (βλέπετε οικονομικές υποχρεώσεις και δικαιώματα ΕΔΩ).
Από την Τρίτη εβδομάδα παρακαλούνται όσοι αθλητές έχουν κάνει εγγραφή και πήραν το κόκκινο μπλουζάκι του συλλόγου να το φορούν στην προπόνηση (ένδειξη ότι έχουν κάνει εγγραφή).

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΠ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

Από την επόμενη εβδομάδα (σε συνεννόηση των αθλητών με τους προπονητές), θα μετακινηθούν σε προαγωνιστικά ή και αγωνιστικά γκρουπ, οι αθλητές τους οποίους θα προτείνουν οι προπονητές κ.κ. Χατζιόπουλος Κοσμάς και Χατζηλαζαρίδης Ιωάννης.

Για να μετακινηθούν σε ανώτερο γκρουπ  οι αθλητές θα πρέπει:

1) Να έχουν επιτύχει, στα καλύτερα αγωνίσματά τους, επιδόσεις τουλάχιστον ίσες ή καλύτερες από τα όρια των διασυλλογικών αγώνων της κατηγορίας των, ή να έχουν δείξει στους προπονητές τους ότι έχουν τη θέληση αλλά και τα προσόντα.
2) Να θέλουν να συμμετέχουν σε αγώνες.
3) Να είναι συνεπείς και η παρουσία τους να δικαιολογούν την επιλογή τους για τα συγκεκριμένα αγωνίσματα ή τη συγκεκριμένη ομάδα αγωνισμάτων.
 

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 19:00
Όλοι οι ΝΕΟΙ αθλητές των (Προαγωνιστικών γκρουπ) προσέρχονται, για την επόμενη εβδομάδα (μέχρι τις ΕΚΛΟΓΕΣ 20.9.15), στις 19:00.
Οι παλαιοί συνεννοούνται με τον προπονητή τους.

Αμέσως μετά τις ΕΚΛΟΓΕΣ θα ανακοινωθούν τα οριστικά προγράμματα προπόνησης για κάθε γκρουπ.

print

Written by