ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ «POINT SYSTEM» ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Οι «μηχανές» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μπήκαν σε λειτουργία. Χωρίς ακόμη να κοπάσει η καθημερινή προσέλευση των νέων παιδιών στο σύλλογο, τα γκρουπάκια των Ακαδημιών άρχισαν να λειτουργούν ρολόι. Μπορεί τα αποτελέσματα για τον πρώτο μήνα, ειδικότερα στις παρουσίες, να μην είναι ολόσωστα, αφού κάποια παιδιά ήρθαν στο σύλλογο τις τελευταίες ημέρες, όμως “το σύστημα αξιολόγησης” το ”Point System” άρχισε να λειτουργεί.
Στο ”Point System” η κάθε ξεχωριστή πράξη στην προπόνηση, επαινείται και αξιολογείται. Τα «αυτοκολλητάκια» (μονάδες αξιολόγησης επαινετών πράξεων), δίνουν και παίρνουν.
Στους παραπάνω πίνακες θα βρείτε τα ονόματα των νικητών τόσο στις “ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ” όσο και στο «POINT SYSTEM”,  για τα τέσσερα γκρουπ των ακαδημιών (των κ.κ. Ελένης, Χριστίνας, Νικολέττας και Σοφίας).
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που προσέχουν τις κυρίες τους και προσπαθούν για το καλύτερο. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τους νικητές των τεσσάρων γκρουπ.
Οι απονομές των βραβείων (θα δοθούν δωράκια στους 3 πρώτους νικητές σε κάθε γκρουπ), θα γίνουν από τις προπονήτριες στην αυριανή προπόνηση.
Τις φωτογραφίες από τις απονομές θα τις χαρείτε το Σάββατο.

print

Written by