ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Και ενώ είναι 1:31 και ετοιμάζεσαι να πας για ύπνο, τσουπ οι φωτογραφίες με ε-μαιλ από τις βραβεύσεις των Ακαδημιών. Και  σας ρωτάω .
Ποιος θα μπορούσε να πάει για ύπνο και να αγνοήσει αυτές τις χαρούμενες φάτσες που ξετρελάθηκαν από τα δωράκια των προπονητριών τους;
Κυρίες των Ακαδημιών του Ας ΡΗΓΑΣ, κ.κ. Ελένη, Χριστίνα, Νικολέττα, Σοφία  σας ευχαριστούμε που είστε … «αυτές που είστε». Έτσι σας φανταζόμασταν, έτσι σας θέλουμε, έτσι να μείνετε, μόνο… κανένα δωράκι και για μας μήπως περίσεψε;
Παρακάτω βλέπετε τις φωτογραφίες από τις βραβεύσεις των νικητών στο «POINT SYSTEM» και τις «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ»,  των 4 γκρουπ των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Τις απονομές έκανε ο Έφορος του Τμήματος Στίβου κ. Καρματζόγλου Σταύρος μετά της συζύγου του κ. Νάνσυ, που από τώρα κουβαλάνε και το 2ο γιό τους Αναστάση (είναι μηνών το παιδί)  στο Στάδιο, για να συνηθίζει στο κλίμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ!  Στην τελευταία φωτογραφία η «φωτογράφος» και συντονίστρια των Ακαδημιών κ. Σοφία. Με τέτοιο καπετάνιο οι Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  “πλέουν υποδειγματικά”.

print

Written by