ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (18) ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ Δ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ (ΣΤ-2) ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ 1969.

Με τη συμμετοχή 18 συμμαθητών έγινε η συνάντηση της 4ης Οκτωβρίου 15. Στη σημερινή παρέα παραβρέθηκαν οι: (Με αλφαβητικά).

Ζαμπουρίδης Σπύρος, Ζαρκοδήμος Χρήστος, Ιορδάνογλου Ιωάννης, Καλπενίδης Ευστράτιος (Λάρισα), Καμπέλης Στέλιος (ήρθε από το Βέλγιο), Καρακούσης Ιωάννης, Καραμήτσιος Νικόλαος (Κομοτηνή), Καρπάθης Εμμανουήλ, Κατσαμπέρης Νικόλαος, Κατσίκας Φώτιος, Κιοσσές Γεώργιος, Κοσμίδης Περικλής, Κουκούσης Γεώργιος, Κυζερίδης Αλέξανδρος, Κυριακίδης Μιλτιάδης, Κυριακόπουλος Χαράλαμπος, Λιμενόπουλος Βασίλειος, Μακρυνάκης Ιωάννης.

Η αλήθεια είναι ότι ο αριθμός των παρόντων δεν παίζει κανένα ρόλο. Είτε βρεθούμε τρεις, είτε δεκατρείς, είτε τριάντα τρείς, το ζητούμενο είναι να περάσουμε καλά. Όλοι όσοι είχαμε την τύχη να τα καταφέρουμε να είμαστε παρόντες, το κατά-ευχαριστηθήκαμε.
Ο μόνος λόγος που αναφέρουμε πάντα τους απόντες, είναι γιατί σας αγαπάμε, γιατί μας λείπει η παρέα σας και γιατί θα θέλαμε πολύ να είστε και ασείς μαζί μας. Δεν γκρινιάζουμε, δε ρίχνουμε ευθύνες, δε … μοιράζουμε κάμψεις!
Το μόνο που διατυμπανίζουμε και ευχόμαστε είναι και οι απόντες φίλοι μας να καταφέρουν να βρεθούν έστω και σε μία συνάντηση. Από πολλούς ακούστηκε το: Ρε! θέλω να τον ξαναδώ …, να θυμηθούμε τα παλιά …, να γελάσουμε, έστω και για λίγο, μαζί. Μετά ο καθένας το … “κουπί του”.

Ε! προς όλους τους απόντες φίλους των παιδικών μας χρόνων, τους παντοτινούς φίλους.
“Σας θέλουμε στην παρέα μας, σας αγαπάμε και μας λείπετε … “

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ καθορίστηκε ήδη:
Κυριακή 15 Μαΐου 2016, ώρα 13:00 στο Ναυτικό όμιλο Θεσσαλονίκης (είναι πριν το παλατάκι. Θεμιστοκλή Σοφούλη 112).
Συντονιστής υπεύθυνος, Κοσμίδης Περικλής και όλοι εμείς “τσιράκια” του, όπου χρειαστεί.
Κούκλοι, εσείς οι πολυάσχολοι και οι δύσκολοι!
Μη νομίζετε ότι θα ξεσκιστούμε να σας ενημερώνουμε διαρκώς. Η δική μας ευθύνη είναι να κοινοποιήσουμε το πού και το πότε. Όποιος θέλει να έρθει, ας φροντίσει να το σημειώσει και … να το θυμίσει και σε εμάς. Ε!

Tα λέμε (πρώτα Ο Θεός) στις 15 Μαΐου 2016,
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ, Ρε!

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ   ενημερωμένη μέχρι και 5.10.15

Ελέγξτε τα στοιχεία σας, όσοι μου δώσατε, (ε-μαιλ… κλπ)  και αν υπάρχει λάθος … σφυρίξτε!

Όλες οι φωτογραφίες υπάρχουν στη σελίδα της Τάξης μας “Δ ΓΥΜΝΑΣΙΟ 1969” στο  fb (ψάξτε και θα τις βρείτε)!

Άντε γεια,
Φώτης
 

print

Written by