Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με την αίθουσα να είναι σχεδόν γεμάτη! Γονείς, κηδεμόνες, προπονητές και μέλη του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ «τα είπανε». Μετά το καλωσόρισμα στην παρέα των νέων γονέων, εκ μέρους της προέδρου κ. Αικατερίνης Μανιού και αφού έγιναν οι συστάσεις με τα παρόντα μέλη του Δ.Σ. ακολούθησε ενημέρωση «εφ’  όλης της ύλης». Αντηλλάγησαν απόψεις έγιναν προτάσεις, ρυθμίστηκαν ημερομηνίες των εκδρομών, απαντήθηκαν ερωτήσεις, συμπληρώθηκαν αιτήσεις Ενεργών Μελών και δελτία οργάνωσης των γονέων. Θίξαμε τόσα πολλά θέματα σε σχετικά λίγο χρόνο, πράγμα που μας ανάγκαζε να είμαστε συνεχώς στο «τρέχα».

Μέχρι και αποφάσεις πάρθηκαν από το Δ.Σ. αφού ήσαν παρόντα επτά από τα εννέα μέλη, οπότε:   Το αυριανό Δ.Σ. δεν θα γίνει.
Τα θέματα που απασχόλησαν το Δ.Σ. ήταν: Λειτουργία του συλλόγου, Μεταγραφές, Λογιστική κάλυψη του συλλόγου. Ενεκρίθησαν τα “ΑΤΥΠΑ  Δ.Σ.”, τα οποία θα γίνονται σε όσες ευκαιρίες βρίσκουν τα μέλη του Δ.Σ. ακόμη και στο κυλικείο του Καυτανζογλείου, περιμένοντας τα παιδιά τους. Τις όποιες αποφάσεις των άτυπων Δ.Σ. θα τις επικυρώνουν τα “τακτικά Δ.Σ.”. Με αυτόν τον τρόπο όλα τα θέματα θα λύνονται στην ώρα τους και μάλιστα με άνετη και αβίαστη συζήτηση και με τη συμμετοχή και των γονέων.

Το ευχάριστο νέο της βραδιάς ήρθε εκ μέρους των αθλητών του συλλόγου. Ο Δημήτρης Μουρουδέλης, αυτός ο «κοπανατζής» από την προπόνηση, που ήταν εθελοντής στα σύνορα και μοίραζε νερά στους πρόσφυγες, ζήτησε από το Δ.Σ. να επιτρέψει στους αθλητές να καθαρίσουν και τα στρώματα, της αιθούσης! Εύγε!
Όχι μόνο πήραν το Ο.Κ. αλλά και με αφορμή την πρόταση του Δημήτρη, θα δημιουργηθεί τριμελής «επιτροπή αθλητών», που θα εκφράζει τους αθλητές και θα εισηγείται  υπέρ των αναγκών και αιτημάτων των αθλητών. Θέλουμε να ακούμε και τους αθλητές, μόνο οι γονείς και κηδεμόνες δεν μας φτάνουν.
Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα γίνει και η εκλογή της τριμελούς επιτροπής των αθλητών. Μέχρι τότε τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα εκπροσωπούν οι: Μουρουδέλης Δημήτριος, Θεοδωρίδου Μαρκέλλα, Παπαχαρίσης Χρήστος.
Μπράβο παιδιά, τα αιτήματά σας με ρέγουλα … ρε!

print

Written by