ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Ώρα εκκίνησης: Ο Αγώνας των 5 χλμ. ξεκινά στις 21:15.
Νωρίτερα, στις 18:45 θα τρέξουν οι δρομείς του ημιμαραθωνίου.
ΤΟ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ (για τους δρομείς των 5 χλμ και τους υποστηρικτές τους) Πριν τον αγώνα,  Ώρα συνάντησης 20:20θα συναντηθούμε απέναντι από το Δημαρχείο (σχεδόν απέναντι από τη στάση), για να να βγούμε τις φωτογραφίες μας.
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ:  Όσοι γράφτηκαν στην ομαδική δήλωση του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ θα παραλάβουν τους αριθμούς τους με τα ενσωματωμένα τσιπάκια (και ότι άλλο παρέχει η διοργάνωση,) από το στάδιο πριν και μετά από την προπόνηση της Παρασκευής (18:05-18:50 και 20:50-21:05).
Όσοι -για σοβαρό λόγο- δεν μπορούν να τα παραλάβουν εκείνες τις ώρες, ας επικοινωνήσουν με την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη στο 6976350313.
ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ: Τα ρούχα μας, μπορούμε να τα παραδώσουμε (συσκευασμένα σε μία σακούλα με το νούμερο μας να αναγράφεται επάνω σε αυτήν) στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου θα φυλάσσονται από τους διοργανωτές.
Υπολογίστε την ώρα που θα χρειαστεί για την μετακίνηση από το άγαλμα στο Δημαρχείο αλλά και το χρόνο που χρειάζεται για ζέσταμα, ώστε να είστε συνεπείς στο ραντεβού μας. (Αρκετοί αθλητές, θέλουν να μπουν νωρίς στην εκκίνηση για να διεκδικήσουν μία καλύτερη θέση και δε πρέπει να τους καθυστερήσουμε.)
Υπολογίστε ακόμη, ότι ο κόσμος θα είναι πολύς και δε θα πρέπει να πάμε τελευταία στιγμή στην εκκίνηση.
Μετά τον τερματισμό βαδίζουμε προς το σημείο που αφήσαμε τα ρούχα (στο Άγαλμα το Μ. Αλεξάνδρου).
Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση…!

print

Written by