ΕΚΔΡΟΜΕΣ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ζωντανός «οργανισμός», διαρκώς κινείται, συνέχεια κάτι έχει στα σκαριά, και πάντα κάτι ετοιμάζει. Δεν περιορίζεται μόνο στην προπόνηση και την προετοιμασία των αθλητών του για τους αγώνες. Η δύναμη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ότι σκέφτεται «πλατύτερα» και κοιτάζει τα πράγματα από ψηλά.  Αποτέλεσμα αυτής της οπτικής γωνίας είναι, να νοιάζεται για «όλη την οικογένεια» των αθλητών μας.
Ακόμη και όταν οι «παράπλευρες» δραστηριότητες δείχνουν να φτάνουν στο τέλος τους,  εμείς κάτι θα βρούμε…  κάτι θα σκεφτούν τα «ανήσυχα μυαλά» της οικογένειας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, για να μας κρατούν σε εγρήγορση. Μπλέξαμε! δεν έχουμε γλυτωμό πιστέψτε με!
Με χρονολογική σειρά, οι οικογενειακές εκδηλώσεις – εκδρομές, που προτάθηκαν -και για φέτος- από τους γονείς και εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. είναι:
Κυριακή 18.10.15  ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ – ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ & ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ.
Η εκδρομή θα γίνει την επόμενη Κυριακή 18.10.15  και περιλαμβάνει: Μετακίνηση με Ι.Χ. ο καθένας ταξιδεύει με δικό του μέσο. Περπάτημα ανάλογα με τα κέφια του καθενός (θα έχουμε διαδρομές για όλα τα «πόδια»). Ενώ οι πολλοί θα περπατούν, θα χαίρονται τη φύση και θα μαζεύουν κάστανα, ειδικό συνεργείο θα ψήνει …..
Κυριακή  15.11.15 ΒΕΛΒΕΝΤΟ – ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΚΡΩΝ & ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ «ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ».
Με συνοπτικές διαδικασίες, ήρθαμε σε επαφή με τους ανθρώπους του Αθλητικού συλλόγου του Βελβεντού και τους ρωτήσαμε αν επιθυμούν και φέτος να επαναλάβουμε τους αγώνες στο γήπεδο του Βελβεντού. Η απάντηση ήταν θετική για τις 15 Νοεμβρίου 2015. Έχουμε χρόνο να ετοιμάσουμε  το αγωνιστικό κομμάτι (σε συνεννόηση με το Βελβεντό), αλλά και το εκδρομικό κομμάτι της εκδήλωσης.
Εσείς να το έχετε κατά νου και να «δημιουργήσετε χρόνο» για τη συμμετοχή σας ….

print

Written by