ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ζωντανός «οργανισμός», διαρκώς κινείται, συνέχεια κάτι έχει στα σκαριά, και πάντα κάτι ετοιμάζει. Δεν περιορίζεται μόνο στην προπόνηση και την προετοιμασία των αθλητών του για τους αγώνες. Η δύναμη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ότι σκέφτεται «πλατύτερα» και κοιτάζει τα πράγματα από ψηλά.  Αποτέλεσμα αυτής της οπτικής γωνίας είναι, να νοιάζεται για «όλη την οικογένεια» των αθλητών μας.

Ακόμη και όταν οι «παράπλευρες» δραστηριότητες δείχνουν να φτάνουν στο τέλος τους,  εμείς κάτι θα βρούμε…  κάτι θα σκεφτούν τα «ανήσυχα μυαλά» της οικογένειας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, για να μας κρατούν σε εγρήγορση. Μπλέξαμε! δεν έχουμε γλυτωμό πιστέψτε με!

Με χρονολογική σειρά, οι οικογενειακές εκδηλώσεις – εκδρομές, που προτάθηκαν -και για φέτος- από τους γονείς και εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. είναι:

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.10.15   ΧΟΡΤΙΑΤΗ Σ – ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ & ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ.

Η εκδρομή θα γίνει την επόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει. Μετακίνηση με Ι.Χ. ο καθένας ταξιδεύει με δικό του μέσο. Περπάτημα ανάλογα με τα κέφια του καθενός (θα έχουμε διαδρομές για όλα τα «πόδια»).
Ενώ οι πολλοί θα περπατούν, θα χαίρονται τη φύση και θα μαζεύουν κάστανα, ειδικό συνεργείο θα ψήνει “καλούδια” για όλα τα γούστα (σουβλάκια, μπριζόλες, λουκάνικα κ.α.). Θα «πιάσουμε» ένα ξέφωτο όπου θα στηθεί η ψησταριά και όταν γυρίσουμε από το περπάτημα και τα κάστανα, σε παρέες μικρές ή και μεγαλύτερες, θα στρώσουμε στο γρασίδι και θα απολαύσουμε τα διάφορα κρεατικά.
Κάθε παρέα ετοιμάζει το δικό της “τραπέζι” και όλοι μαζί ορμάμε στα ψητά. Κρεατικά και έξοδα ψησίματος (συνεργείο), θα είναι «ρεφενέ».
Να κάνετε τα σχέδιά σας  και όσοι θέλετε να ακολουθήσετε την εκδρομή θα πρέπει να ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (στους προπονητές των παιδιών σας).
Η δήλωση συμμετοχής για να είναι υπεύθυνη, θα πρέπει να συνοδεύεται και από 5€ το άτομο,  ποσό θα υπολογιστεί στον τελικό “ρεφενέ”. Πέρυσι ήμασταν 110  άτομα (40 μικροί και 70 μεγάλοι) και ο ρεφενές ήταν (8€ οι μεγάλοι και 4€ οι μικροί).

Δηλώνουμε υπεύθυνα (καταβάλλοντας τα 5€)  για να ξέρουμε πόσα κρεατικά θα παραγγείλουμε.
Για τα 5€ της προκαταβολής, όσων δηλώσουν συμμετοχή αλλά δεν θα καταφέρουν στο τέλος να έρθουν, θα αποφασίσει το Δ.Σ. κατά περίπτωση, ανάλογα με τον τρόπο ακύρωσης της εκδρομής, (ενημέρωσαν έγκαιρα, την τελευταία στιγμή, ή δεν ενημέρωσαν καθόλου).

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.11.15 ΒΕΛΒΕΝΤΟ – ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΚΡΩΝ & ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ «ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ»

Με συνοπτικές διαδικασίες, ήρθαμε σε επαφή με τους ανθρώπους του Αθλητικού συλλόγου του Βελβεντού και τους ρωτήσαμε αν επιθυμούν και φέτος να επαναλάβουμε τους αγώνες στο γήπεδο του Βελβεντού. Η απάντηση ήταν θετική για τις 15 Νοεμβρίου 2015. Έχουμε χρόνο, σε συνεννόηση με το Βελβεντό, να ετοιμάσουμε  το αγωνιστικό αλλά και το εκδρομικό κομμάτι της εκδήλωσης. Εσείς να το έχετε κατά νου και να «δημιουργήσετε χρόνο» για τη συμμετοχή σας στην  εκδρομή και τους αγώνες των μικρών. Για το Βελβεντό … να προετοιμάζεστε. Μετά το Χορτιάτη, θα ανακοινώσουμε το «οργανωτικό» του Βελβεντού.

print

Written by