Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ 110 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

110 μέχρι στιγμής οι δηλωθέντες (με χρήμα ή χωρίς χρήμα) για την εκδρομή. Αν δε αναλογιστούμε ότι «οι σίγουροι» δεν έχουν δηλώσει ακόμη … μας βλέπω να μη χωράμε στο Χορτιάτη.
Με τα δεδομένα των καιρών, οι πολλοί  παρακολουθούν τα όσα γράφονται στη σελίδα μας  και συντονίζονται.  Υπάρχουν όμως και γονείς που δεν μας επισκέπτονται  τακτικά γιαυτό και «δεν μας βοηθούν» όπως θα θέλαμε. Θα βρούμε κάποιο τρόπο να τους «τιμωρήσουμε» όσους δεν συμμορφώνονται! Όσοι δεν δηλώσετε μέχρι και την Παρασκευή σας βλέπω να μη σας «παίζουμε»!  Νηστικοί θα φύγετε από το Χορτιάτη. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετά κάστανα και θα φάτε κάτι.
Κύριοι  «χαλαροί» σοβαρευτείτε και δηλώστε έγκαιρα. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Για πόσους να υπολογίσουμε τα κρεατικά για 100 ή για 150; έχει διαφορά. Μόνο αν είμαστε συνεπείς και λειτουργούμε συντονισμένα θα αποφεύγουμε τα μικρά ή μεγαλύτερα λάθη.

«ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ» ΕΝΑ ΞΕΦΩΤΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ – ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Τρίτη μεσημέρι επισκεφτήκαμε το χώρο που σκοπεύουμε να «κατασκηνώσουμε». Πήγαμε που πήγαμε κάναμε και λίγη δουλειά στο χώρο. Εκεί που κλαδεύαμε μερικά κλαδιά που εμπόδιζαν και βάζαμε στην άκρη τα σπασμένα κλωνάρια, σκεφτήκαμε «ποντιακά»! Χώροι όπως αυτός που θα κατασκηνώσουμε εμείς υπάρχουν πολλοί. Αν κάθε παρέα υιοθετήσει ένα χώρο, τον φροντίζει τον καθαρίζει, τον περιποιείται, όποιος βρεθεί στο Χορτιάτη θα χαίρεται  ακόμη περισσότερο τη φύση.
Επειδή στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν είμαστε μόνο για να τρέχουμε γρήγορα, να ρίχνουμε μακριά ή να πηδάμε ψηλά, αλλά έχουμε και παιδιά στα οποία πρέπει να περνάμε μηνύματα, γιαυτό η εκδρομή μας θα έχει το μήνυμα:
«Υιοθετήστε ένα χώρο για να τον φροντίζετε και να τον περιποιείστε».

Ήδη ο κ. Λαμπρόπουλος ετοιμάζει … τα σχετικά της «υιοθεσίας» του χώρου που θα μας φιλοξενήσει.

Μερικές σημερινές φωτογραφίες από τη διαδρομή.

ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Γονείς και φίλοι, μη διστάζετε ελάτε στην παρέα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Πάρτε τα παιδιά σας βάλτε μια φόρμα και ένα αθλητικό παπούτσι και πάμε να χαθούμε παρέα. Συνήθως τρώμε και καλά! Οι κεραίες μου πιάνουν προετοιμασίες για κεράσματα… Εύγε!

print

Written by