ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ & TEST COOPER ΓΟΝΕΩΝ!

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ τολμάει να διοργανώνει και «μαζικές» εκδηλώσεις.  Τολμάει αλλά έχει και απαιτήσεις, βάζει κανόνες. Προσπαθεί να τηρεί τους κανόνες και βαδίζει προς την κατά γράμμα εφαρμογή τους (αργά μεν σταθερά δε).
Σκοπεύει να φτάσει στο εφόσον το θέσαμε «ως όρο συμμετοχής», θα τηρηθεί.

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ -ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ (2€)  &  ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΕΚΔΡΟΜΗ

Με την τελευταία εκδρομή προέκυψε το θέμα: «πώς να χειριστούμε τους φίλους που δήλωσαν συμμετοχή, πλήρωσαν την προκαταβολή των 5 € αλλά τελικά δεν ήρθαν (χωρίς όμως και να ενημερώσουν έγκαιρα). Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται και οι φίλοι που δήλωσαν  (χωρίς να πληρώσουν την προκαταβολή) και τελικά δεν ήρθαν.  

Θελήσαμε να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες και να ενημερώσουμε τουλάχιστον τα «Ενεργά μέλη» που δήλωσαν ότι είναι κοντά μας και αποδεδειγμένα νοιάζονται για τα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο. Πρέπει να καταλάβατε ότι δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε, ακόμη και τα Δ.Σ. είναι «ανοιχτά» στα Ενεργά Μέλη και στους φίλους.

Κλήθηκε το 9-μελές  Δ.Σ. του συλλόγου να αποφασίσει επί των 3 προτάσεων (όπως διαμορφώθηκαν και περιγράφονται στο ενημερωτικό που εστάλη στο Δ.Σ.).  

Με τη δύναμη του διαδικτύου  έχουμε  ήδη την απάντηση των περισσοτέρων (5/9) στο ερώτημα η οποία είναι:

Να κρατήσουμε (συμβολικά 2€)  από όσους πλήρωσαν και δεν ήρθαν (χωρίς να ειδοποιήσουν έγκαιρα), τονίζοντας ότι η προκαταβολή που θα καθορίζεται για κάθε μας εκδήλωση (σταδιακά) δεν θα επιστρέφεται στο σύνολό της.

Θα πρέπει να τηρούμε τα όσα λέμε. Μόνον έτσι θα δείξουμε στα παιδιά μας τον τρόπο να είναι συνεπείς και υπεύθυνοι στις συναλλαγές τους.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ  BBQ- ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Τα όσα € συγκεντρωθούν (24 ή 30!) θα συμπληρώσουν τα έξοδα για το BBQπου θα οργανώσουν οι γονείς αυτή την εβδομάδα (την Τετάρτη ή την Παρασκευή), με τα κρεατικά και τα σαλατικά που περίσσεψαν από την εκδρομή. Οι γονείς θα ψήνουν (όλοι παρέα με τα ποτά τους) και τα παιδιά που τελειώνουν την προπόνηση θα παίρνουν το σαντουιτσάκι τους και … σπίτι.
Εύγε! γονείς του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μας συγκινήσατε!. Για τους προπονητές θα κρατήσετε κανένα μεζέ;

«TEST COOPER»  ΓΟΝΕΩΝ

Αφού είστε τόσο «σωστοί» σας κάνουμε τη χάρη … τυχεροί!!! Να ασχοληθούμε προπονητικά και με τους γονείς. Την επόμενη εβδομάδα (2 ή 4 Νοεμβρίου) θα διοργανώσουμε για τους ενεργούς και δραστήριους γονείς (μπαμπάδες, μαμάδες, παππούδες και γιαγιάδες!) ένα δρόμο Αντοχής 12 λεπτών. Θα σας ζητήσουμε να τρέξετε όλοι για 12 λεπτά στο ρυθμό που θέλει ο καθένας και θα μετρήσουμε τα μέτρα που θα καλύψει ο καθένας μέσα στα 12 λεπτά. Αυτό είναι ένα τεστ αντοχής Test Cooper, το οποίο χρησιμοποιούμε στους μικρούς μας αθλητές στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου για να δούμε το επίπεδο του καθενός ως προς την αντοχή. Τυχεροί! Τυχερές! στους τρείς καλύτερους/ες θα δώσουμε … μετάλλια και διπλώματα.

Είναι στα σκαριά και αγώνας Test Cooper σε ζευγάρια (γονέας και παιδί) … το μελετάμε για τη 2η ευκαιρία, να ετοιμάζεστε.

ΔΗΛΩΣΗ ΧΩΡΙΣ  ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ – ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ

Όσοι δηλώνουν χωρίς να δίνουν προκαταβολή, δεν θα έχουν εξασφαλισμένη συμμετοχή στην εκδρομή. Δηλαδή, θα ανεβαίνουν στα λεωφορεία μόνον εφόσον υπάρχουν θέσεις. Δεν θα έχουν εξασφαλισμένη συμμετοχή στην οποιαδήποτε εκδήλωση, π.χ. στην επόμενη εκδρομή που είναι στο Βελβεντό στις 15.11.15.

Πιστεύουμε στο «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους» και θέλουμε να το περάσουμε και στα παιδιά μας. Ο μόνος τρόπος να δώσουμε το καλό παράδειγμα είναι να το κάνουμε πράξη.

Αν δεν το τηρούμε πάντα «απόλυτα» είναι γιατί καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που δεν ελέγχονται. Όμως η υπεύθυνη συμπεριφορά μας, που συνίσταται σε ένα ενημερωτικό τηλεφώνημα στους εκάστοτε διοργανωτές, πρέπει να είναι το παράδειγμά μας προς τα παιδιά, που παρακολουθούν και καταγράφουν τον τρόπο της  συμπεριφοράς μας.

print

Written by