ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Όπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή, 1-31 Οκτωβρίου, οι αθλητές έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν συλλόγους αν (για τον Α ή Β λόγο) το επιθυμούν οι αθλητές αλλά και το εγκρίνουν οι σύλλογοι. Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για τις μεταγραφές δεν έχουν παρά να διαβάσουν την εγκύκλιο μεταγραφών  ΕΔΩ.

(3)  ΑΘΛΗΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Τρεις αθλητές ζήτησαν να αλλάξουν σύλλογο για διαφορετικό λόγο ο καθένας. Ο σύλλογος δεν έφερε καμία αντίρρηση και παραχώρησε και τους τρείς με «ελεύθερη μεταγραφή».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ … ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ – ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ

Τα τρία ονόματα, τα οποία μας τίμησαν και ήρθαν με μεταγραφή στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ μερικά χρόνια πριν, αγωνίστηκαν για το σύλλογο και τώρα ήρθε η ώρα να τραβήξουν το δρόμο τους είναι (με αλφαβητική σειρά):

ΒΡΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (800 -1500).
Ο Κώστας ένας υπέροχος αθλητής και άνθρωπος, αν και καλός δρομέας θέλησε να δοκιμάσει και το άλμα επί κοντώ. Δοκίμασε απέκτησε τις εμπειρίες του ως γυμναστής αλλά οι δρόμοι τον ξανακέρδισαν. Μας ήρθε με μεταγραφή από την Χρυσούπολη μας βοήθησε σε διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα και τώρα μας ζήτησε να συνεχίσει στον ΗΡΑΚΛΗ. Ευχαριστούμε τον Κώστα για την τιμή που μας έκανε και του ευχόμαστε Καλή συνέχεια στο νέο του σύλλογο.

 

ΚΝΗΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: (Μήκος- Τριπλούν), μας ήρθε από το νησί του τη Σάμο και τώρα που τελείωσε τις σπουδές του και ετοιμάζεται να εργαστεί ως προπονητής στην παλιά του ο μάδα (ΑΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ), ζήτησε και τη μεταγραφή του. Επίσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Μανώλη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο προπονητικό του έργο αλλά από το Μανώλη έχουμε και ένα παράπονο! Δεν μας γνώρισε τη γιαγιά του που ασχολείται ιδιαίτερα με το διαδίκτυο: Ρε! Μανώλη, τουλάχιστον πες δυο καλά λόγια  στη γιαγιά σου να δεχτεί το αίτημα φιλίας μας στο FB.

 

ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Μήκος Τριπλούν). Ο Γιώργος ήρθε στο σύλλογό μας από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ  ΘΕΣ., μας τίμησε φορώντας ως πρώτη «σαλιάρα» στο παιδί του τη σαλιάρα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τώρα  θέλει να κλείσει την αθλητική του (στιβική, γιατί παίζει και καλό ποδόσφαιρο ο Γιώργος) με τον προπονητή που τον ανέδειξε στον ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Γιώργο και του ευχόμαστε υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

 

 

(8) ΑΘΛΗΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Οι αθλητές που ζήτησαν να συνεχίσουν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ είτε λόγω μετακίνησης από τον τόπο κατοικίας των λόγω σπουδών είτε για αλλαγή περιβάλλοντος  είναι:

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΝΕΦΕΛΗ κάτω των 15 ετών, από τον Ηρακλή.

ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΤΣΙΟΣ άνω των 28 ετών από τον Ηρακλή.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ από τη ΧΑΝΘ, λόγω διάλυσης του τμήματος στίβου της ΧΑΝΘ.

 

ΚΑΦΦΕ ΣΤΕΛΑ από τον Πελασγό Λάρισας λόγω Διετούς αποχής.

ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ από τον «ΑΣ ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ», (ευχαριστούμε τον αδελφό σύλλογο για την ελεύθερη μεταγραφή) αλλά για λόγους “τακτικής” του συλλόγου, χρησιμοποιήσαμε ως αιτιολογικό της μεταγραφής τη «Διετή αποχή».

 

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, οι δίδυμες που ήρθαν από τη Λεβεντογέννα Κρήτη (ΓΕ ΜΕΣΣΑΡΑΣ) για να μας τεστάρουν αν μπορούμε να τις ξεχωρίσουμε. Πάντως εγώ τις ξεχωρίζω εύκολα! Η Ελένη είναι η … αχώνευτη και η Ευαγγελία είναι ή… στριμμένη, εύκολα πράγματα. Καλωσορίσατε κορίτσια! Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του συλλόγου ΓΕ Μεσσαράς  για την ελεύθερη παραχώρηση των κοριτσιών.

 

ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ επίσης από τη Λεβεντογέννα Κρήτη (ΟΦΗ). Ο Μανώλης μας έβαλε να τρέχουμε γιατί η μεταγραφή του ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε την τελευταία ημέρα, αλλά θα του στοιχίσει. Αχώνευτε ψηλέ … πάρε 100 κάμψεις, γιατί μας ταλαιπώρησες αλλά και για να μπεις στο κλίμα του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την άμεση ανταπόκριση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μανώλη.

print

Written by