ΤΟ “TEAM” ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ

Αγαπητοί γονείς και φίλοι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Είναι καιρός να λειτουργήσουμε ως πραγματική οικογένεια και να μην αφήνουμε καμία ευκαιρία «αλληλοϋποστήριξης» να πάει χαμένη.
Ο Θεσμός της υποστήριξης του συλλόγου, εκ μέρους των επαγγελματιών, ξεκίνησε μέσω του ημερολογίου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Στους επαγγελματίες που βοηθούν το σύλλογο, χρόνια τώρα, ο σύλλογος «ανταποδίδει»  περνώντας την επαγγελματική τους κάρτα στις σελίδες του ημερολογίου. Με αυτό τον τρόπο τους έχουμε πάντα μπροστά μας εφόσον τους χρειαστούμε.
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Ακολούθησε η πρόταση της δημιουργίας «οδηγού επαγγελματιών» με επαγγελματικές προσφορές της κ. Παπακωνσταντίνου-Παπαδοππούλου Κυριακής Metaphrasis.  
Σε αυτό τον οδηγό καταγράφονται επαγγελματίες που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους ή τις υπηρεσίες τους  σε μέλη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με ειδικές διευκολύνσεις.
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΛΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Η τελευταία προσφορά προς τους αθλητές και τα μέλη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ προέρχεται από τον καρδιολόγο κ. Δημήτρη Στεργίου (μέλος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) που μας τίμησε με την παρουσία του στην εκδρομή του Χορτιάτη. Ο κ. Στεργίου με τη διαμεσολάβηση του αντιπροέδρου μας κ. Κούτρα Ιωάννη,  προσφέρει τις εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις  (προαθλητικό έλεγχο,  καρδιοαγγειακά επεισόδια, χρόνια καρδιολογικά προβλήματα κ.α.)  σε ειδικές τιμές. 
Την προσφορά του καρδιολόγου  κ. Δημήτρη Στεργίου και στα μέλη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα τη βρείτε ΕΔΩ

 

 

print

Written by