Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Νοέμβριος είναι μήνας προετοιμασίας για τις αγωνιστικές ομάδες.
Όμως οι μικροί μας αθλητές «ΟΙ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ», με Δελτίο αθλητή  αλλά και χωρίς Δελτίο, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους αγώνες.

ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

1) ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ:
ΑΓΩΝΕΣ:  Κυριακή 15 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Βελβεντού.
Αγωνίζονται όλοι όσοι θέλουν από 2010 μέχρι και ΠΠ-ΠΚ/Β.  Από Δευτέρα 9.11.15 οι προπονητές/τριες ετοιμάζουν τις αγωνιστικές ομάδες για Βελβεντό, σύμφωνα με την προκήρυξη. Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΕΚΔΡΟΜΗ: Όσοι επιθυμούν να Ταξιδέψουν στο Βελβεντό (είτε με λεωφορείο, είτε με Ι.Χ.) και να συνδυάσουν τους αγώνες με την εκδρομή θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το πολύ μέχρι την Τετάρτη 11.11.15 ώρα 21:15 (για να ξέρουμε πώς να κινηθούμε, (λεωφορείο, ταβέρνες, κ.λ.π.).
Επίσης όσοι επιθυμούν διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ή τον ξενώνα του Βελβεντού, θα πρέπει να το δηλώσουν για να ρυθμιστεί μέσω συλλόγου. Στο ξενοδοχείο θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός δωματίων λόγω εκδήλωσης που συμπίπτει με την εκδρομή μας. Όσοι δηλώσουν πρώτοι θα καλύψουν τα όσα δωμάτια μας παραχωρήσει το ξενοδοχείο.
Στη συνέχεια θα απευθυνθούμε στον ξενώνα (στο κέντρο του Βελβεντού).
Για όσους θέλουν να πάρουν μια ιδέα για τις ομορφιές του Βελβεντού, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω βίντεο του Δήμου Βελβεντού.

 

2) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 29.11.2015
Δρομικά αγωνίσματα Ακαδημιών.  
 

print

Written by