Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στη μικρή του ιστορία έχει να παρουσιάσει και λαμπρά επιτεύγματα στις μεγάλες αποστάσεις. Δεν θα επεκταθούμε σε λεπτομερείς αναφορές όσων σήκωσαν στις πλάτες τους τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και την τίμησαν.
Όμως θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε τουλάχιστον μερικά από τα ονόματα που ξεχώρισαν φορώντας τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Ναταλία Παπουνίδη:  Η πρώτη διδάξασα ήταν η Ναταλία Παπουνίδη που κατάφερε να προκριθεί για το δρόμο των 300κμ στα Ιμαλάια. 
Αλέξανδρος Αφεντουλίδης:  Τη σκυτάλη πήρε ο Αλέξανδρος Αφεντουλίδης με υπεραποστάσεις, ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ και … βάλε.
Βαγγέλης Σταματάκης : Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου μέχρι εχθές δεν είχε προκριθεί για να αγωνιστεί αθλητής του Α ΡΗΓΑΣ. Στο αυριανό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου, που θα γίνει στην Κλασική διαδρομή μαζί με τον Διεθνή Μαραθώνιο, υπάρχει ένας αθλητής που θα τρέξει με τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Είναι ο Βαγγέλης Σταματάκης που μας έστειλες τις παραπάνω φωτογραφίες με τις εντυπώσεις του.
Μεταξύ των άλλων μας γράφει ο Βαγγέλης: «Η Αθήνα ζει στους ρυθμούς του μαραθωνίου αυτές τις μέρες.  ….. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι παρών».
Βαγγέλη, και μόνο που θα τρέξεις με τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ τιμάς όλο το οικοδόμημα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Τιμάς τον εαυτό σου, τον κ. Ρήγα Ευσταθιάδη (το όνομα του οποίου φέρει ο σύλλογος) και όλους εμάς που ταυτιστήκαμε με τη φιλοσοφία του κ. Ρήγα και επανδρώνουμε το σύλλογο.
Βαγγέλη, ευχόμαστε τόσο σε σένα όσο και σε όλους τους αθλητές που θα τρέξουν στον Μαραθώνιο, καλή διαδρομή και  καλό τερματισμό.

 

print

Written by