ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΕΛΒΕΝΤΟ – Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ & Η ΔΙΑΜΟΝΗ!

ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ :  Ενημερώνουμε τους ενδιαφερομένους να ταξιδέψουν μαζί μας στο Βελβεντό ότι η αναχώρηση του Λεωφορείου θα γίνει από το Καυτανζόγλειο στις 8:01(θα το τηρήσουμε).
ΜΕ Ι.Χ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ:   Όσοι ταξιδέψουν με Ι.Χ. και θέλουν να είναι στην ώρα τους για τους αγώνες, να φροντίσουν  να ξεκινήσουν έγκαιρα. Η απόσταση είναι 156  χιλιόμετρα και το «διαδίκτυο» μας δίνει για τη διαδρομή (1 ώρα και 55 λεπτά από το Καυτανζόγλειο μέχρι το Αθλητικό Κέντρο του Βελβεντού) μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ.
ΜΕ Ι.Χ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ:  Στη διανυκτέρευση -στο Βελβεντό- θα υπάρχει πρόβλημα. Λόγω εκδηλώσεων (γάμου κ.α.) στο Ξενοδοχείο «ΑΓΝΑΝΤΙ» υπάρχουν μόνον 7 δωμάτια. (1Χ4, 1Χ3, 2Χ2 που μπορούν να γίνουν 2Χ3) και 3Χ2). Στον Ξενώνα «ΟΙ 9 ΜΟΥΣΕΣ» δεν υπάρχουν δωμάτια.
Μέχρι στιγμής Διανυκτέρευση στο Βελβεντό ζήτησαν 4 οικογένειες :
(Θεοφανίδης 1Χ2, Παπαδόπουλος 1Χ4, Μουρουδέλης 1Χ3 και Κατσίκας 1Χ2).
Υπάρχουν ακόμη 3 δίκλινα δωμάτια. Όσοι δηλώσουν νωρίτερα (στο  6932626625 Κατσίκας) θα τα πάρουν.
Όσοι θέλουν οπωσδήποτε διανυκτέρευση μπορούν να ψάξουν στη γύρω περιοχή, (Σέρβια, Νεράιδα, Καταφύγι … υπάρχουν αρκετά σε απόσταση 15΄από το Βελβεντό).
Μόλις συμπληρωθούν τα 7 δωμάτια θα το ανακοινώσουμε εδώ, για να προγραμματίσετε την εκδρομή σας (με το Λεωφορείο ή με το Ι.Χ. σας).

print

Written by