ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ & ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ

Υπάρχουν δύο λόγοι  που αφήνουμε το «Γάμο του Σταύρου Καρματζόγλου (Έφορος στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) και της Αθανασίας  Παναγιωτίδη και πάμε για …«πουρνάρια», ο εξής ένας.
Σεβόμαστε την επιθυμία των οικογενειών του Σταύρου και της Αθανασίας να τελέσουν το Γάμο τους, την Κυριακή στις 15 Νοεμβρίου, σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο.
 Όμως επειδή η χαρά είναι η ίδια είτε είμαστε παρόντες είτε «πάμε για πουρνάρια» δεν κρατηθήκαμε από το να γνωστοποιήσουμε το ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ (ας είναι και 3:30 π.μ.!)
 Ένας Γάμος είναι πάντα ένα ευχάριστο γεγονός, όμως ο γάμος του Σταύρου με την Αθανασία μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί πρόκειται για ΔΙΚΑ μας «ΠΑΙΔΙΑ».
Τον μεν Σταύρο τον γνωρίζουμε χρόνια τώρα …  ετοιμαζόμασταν να γράψουμε «τυχερή Αθανασία παίρνεις παιδί διαμάντι» και δε θα ήταν υπερβολή.
Όμως έλα που γνωρίσαμε και την Αθανασία (σιγά μη σε πω σήμερα Νάνση! Εκεί Αθανασία). Λίγο καιρό γνωρίζουμε την υπέροχη αυτή Κυρία, αλλά μπορούμε να ξεχωρίζουμε αμέσως «τα ταλέντα». Μπορεί η Αθανασία «μας» να μην είναι πλέον ταλέντο του στίβου είναι όμως: της καλοσύνης, της κατανόησης,  της γλυκύτητας,  της  συζύγου και της μητέρας.
Είναι τέτοια η σύνθεση αυτού του ζευγαριού, που δεν ξέρουμε ποιόν να αποκαλέσουμε «τυχερέ», το Σταύρο η την Αθανασία!
Όπως και να έχει, ευχόμαστε ολόψυχα στο «ζευγάρι μας», που μεθαύριο (Κυριακή) ενώνεται και με τα δεσμά του Θρησκευτικού Γάμου, «ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΤΕ».
Μπορεί ένα μεγάλο κομμάτι από την οικογένεια του Α ΡΗΓΑΣ να βρίσκεται την ώρα του μυστηρίου μακριά και εκτός Θεσσαλονίκης, όμως το μυαλό μας και οι ευχές μας θα είναι μαζί σας, τόσο κατά την τέλεση του ιερού μυστηρίου όσο και για όλη την υπόλοιπη ζωή σας.
Κυρία Λαμπρινή, Κύριε Αναστάσιε (και όλοι οι συγγενείς του Σταύρου και της Αθανασίας) «ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ» ΝΑ ΤΟΥΣ «ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ».

print

Written by