ΦΟΡΜΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΛΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ – ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πληροφορούμε τους φίλους του συλλόγου ότι η παραγγελία των φορμών είναι στο «παρά 5». Εφόσον συμφωνήσουμε στην τιμή, που και λόγω αυξημένου Φ.Π.Α. αλλά και λόγω τροποποιήσεων (τσέπες στο παντελόνι, φερμουάρ στις τσέπες της ζακέτας. κ.ά.), είναι κάπως μεγαλύτερη από την περυσινή, τότε θα τις παραγγείλουμε.

Για να προλάβουμε τους φίλους που θα ήθελαν φόρμα αλλά δεν το έμαθαν έγκαιρα, θα παραγγείλουμε μερικές φόρμες παραπάνω.
Επίσης θα παραγγείλουμε φόρμες και για άτομα που πιθανά δε θα τις χρειαστούν, όπως π.χ. για όλα τα μέλη του Δ.Σ., όλους τους προπονητές και τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδος.
Αν δείτε το όνομά σας στη Λίστα και δεν θέλετε φόρμα μην ταραχτείτε, απλά δε θα την πάρετε. Εμείς για να μη συμβεί το αντίθετο, σας συμπεριλάβαμε στη λίστα με τα ονόματα.
Με το σκεπτικό αυτό θα υπάρχουν και μερικές φόρμες παραπάνω για όσους δεν παρήγγειλαν.

Η διαφορά του “παραγγέλνω” και “δεν παραγγέλνω” είναι η εξής:
Όταν με το καλό έρθουν οι φόρμες, πρώτα θα πάρουν όσοι παρήγγειλαν, με δικαίωμα να δοκιμάσουν και ίσως να πάρουν μεγαλύτερο η μικρότερο νούμερο από εκείνο που παρήγγειλαν.
Όσοι δεν παραγγείλουν, θα πάρουν φόρμα (από τα νούμερα που θα μείνουν) αφού πρώτα πάρουν τις φόρμες τους όσοι παρήγγειλαν.

Σημείωση 1: Σε μερικούς βάλαμε τα νούμερα στο περίπου. Όσα νούμερα έβαλε ο υπογράφων (Κατσίκας), τα έβαλε με τη φιλοσοφία του «φόρμα είναι ας είναι και λίγο ευρύχωρη» ή για τους μικρούς  «του χρόνου θα είστε ένα κεφάλι ψηλότεροι».

Επαναλαμβάνουμε αν δείτε το όνομά σας -χωρίς να έχετε παραγγείλει- και δεν θέλετε φόρμα, μη δυσανασχετήσετε·  Εμείς σας υπολογίσαμε για να σας δείξουμε ότι σας σκεφτήκαμε. Το αντίθετο θα ήταν δύσκολο.

Σημείωση 2 : Όποιος νομίζει ότι το νούμερο που βάλαμε είναι -σίγουρα λάθος- ας κάνει τον κόπο να μας ενημερώσει. Την Πέμπτη το πρωί λέμε να στείλουμε την παραγγελία (εφόσον συμφωνήσουμε στην τιμή, που ακόμη την παλεύουμε).

Η ΛΙΣΤΑ ΟΣΩΝ “ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ”  ΦΟΡΜΕΣ   (Ενημερωμένη μέχρι 21.11.15)

print

Written by