Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ (ΔΕΥΤΕΡΑ 23.11.15)

Μεθαύριο ΔΕΥΤΕΡΑ 23.11.15 και από ώρα 20:00 μέχρι 20:45 στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» θα γίνει η φωτογράφιση των ένδεκα (11)  γκρουπ των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. (Το πρωτάθλημα έλξεων αναβάλλεται για την Παρασκευή 27.11.15, βλέπετε ανακοίνωση).

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ (μικροί και μεγάλοι θα πρέπει να φορούν το ΝΕΟ (2015) κόκκινο μπλουζάκι του συλλόγου, όπου φαίνεται και «το λογότυπο» του Χορηγού μας (κ. Γεωργιτσέλη). Όποιος δεν έχει κόκκινο μπλουζάκι να ζητήσει από τον προπονητή του.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣμε την άσπρη φόρμα, όπου φαίνεται ο χορηγός μας. (Η κ. Νικολέττα … ακούει;)

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. παρακαλούνται να πλαισιώσουν τη φωτογράφιση και να φωτογραφηθούν ο καθένας με ένα γκρουπ (όποιο τύχει).

Καλούμε όλους τους παλιούς αθλητές μας ακόμη και αυτούς που για τον Α ή Β λόγο αυτή την εποχή βρίσκονται μακριά μας (φροντιστήρια, τραυματισμοί, οικογένεια, εργασία, κ.α.) να έρθουν να φωτογραφηθούν μαζί μας, (εφόσον νοιώθουνότι ανήκουν στην Οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ).  Εμείς θα χαρούμε ιδιαίτερα να έχουμε όλους τους παλιούς μας αθλητές δίπλα μας (ακόμη και … με τα παιδιά τους).

 

1) ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΑΝΑ ΓΚΡΟΥΠ – ΔΕΥΤΕΡΑ 23.11.15

Θα ξεκινήσουμε στις 20:00 με τα μικρότερα παιδιά και θα προχωρήσουμε σταδιακά στους μεγάλους. Η σειρά που θα φωτογραφηθούν τα γκρουπ είναι: 

ΩΡΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ:
20:00
κ. Ελένης, 20:05 κ. Χριστίνας, 20:10 κ. Νικολέττας, 20:15 κ. Σοφίας, 20:20 κ. Κοσμά, 20:25 κ. Στέλλας & κ. Γιάννη,  20:30 κ. Γιώργου, 20:35 κ. Νίκου, 20:40 κ. Φαρμάκη, 20:45  κ. Φώτη.
Θα τηρήσουμε το ωράριο για να διευκολύνουμε όσους θα έρθουν μόνο για τη φωτογράφιση (για 10 λεπτά και να φύγουν) ώστε να προλάβουν τις δουλειές τους.  

(Οι προπονητές να φροντίσουν να ενημερώσουν όλους τους αθλητές του γκρουπ, έστω και τηλεφωνικά).  

2) Δεύτερη «συμπληρωματική» φωτογράφιση  θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 25.11.15. Όσοι δεν μπορούν να είναι παρόντες τη Δευτέρα για να φωτογραφηθούν με το γκρουπ στο οποίο ανήκουν, θα φωτογραφηθούν την Τετάρτη 25.11.15 στις (20:30 και πάλι στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ»), αλλά όλοι μαζί σε ένα «μικτό γκρουπ».

3) Την  Παρασκευή 27.11.15 θα είναι η τελευταία ευκαιρία για όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στις δύο προηγούμενες φωτογραφίσεις, (στις 20:30 και πάλι σε ένα «μικτό γκρουπ»).

 

Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ & Ο ΕΦΕΔΡΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Για να μην πέσει η επίσημη φωτογράφιση των αθλητών μας στις «μηχανούλες» που έχουμε οι προπονητές, ζητήσαμε (αυτή τη φορά) τη βοήθεια του κ. Σπύρου Κίτσιου.
Ο κ. Κίτσιος αν και τη Δευτέρα δεν έρχονται τα παιδιά του, προθυμοποιήθηκε μετά τη δουλειά του,  να έρθει αποκλειστικά για τη φωτογράφιση των γκρουπ από τις 20:00 μέχρι τις 20:45.

Ευχαριστούμε ξανά τον κ. Σπύρο Κίτσιο.

Όμως, για να μην αγχώνεται ο κ. Κίτσιος σε περίπτωση που δεν θα μπορέσει -μετά τη δουλειά του- να είναι στην ώρα του (άνθρωποι είμαστε), παρακαλούμε και όποιον προπονητή, γονέα, ή φίλο, έχει «καλή μηχανή» να την φέρει μαζί του, για να είμαστε σίγουροι.

Όπως και να έχει, χρειαστεί ή δε χρειαστεί η εφεδρική μηχανή, σε όποιον κάνει τον κόπο να φέρει τη μηχανή του, «κερνάω» ό,τι θελήσει η καρδούλα του στο Κυλικείο»!

(Ενημερωτικά, το κυλικείο έκλεισε … δεν έβγαινε!).

print

Written by