ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΞΕΩΝ ΣΕ ΜΟΝΟΖΥΓΟ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μπαμπάδες, Μαμάδες, προπονητές, προπονήτριες, αθλητές και αθλήτριες, το γλεντήσαμε σήμερα, στο καθιερωμένο πρωτάθλημα έλξεων  της αίθουσας  Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.  Μέχρι και η πρόεδρος του συλλόγου κ. Μανιού Κατερίνα και ο Έφορος στίβου κ. Σολομωνίδης Βλαδίμηρος, παραβρέθηκαν στο πρωτάθλημα.
Η συμμετοχή ήταν παραπάνω από ικανοποιητική.  Αν αφήναμε να δοκιμάσουν όλους όσους εκδήλωσαν την επιθυμία, μέχρι αύριο εκεί θα ήμασταν!

Η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από την παλιά αθλήτρια του συλλόγου τη Χρύσα Μακρή (Παπαδοπούλου), που όχι μόνο ήρθε με την κορούλα της (Μαγδαληνή 5,5 χρόνων) για να αρχίσει τις προπονήσεις ώστε να ξεπεράσει τη μαμά της, αλλά έλαβε και μέρος στο πρωτάθλημα.  Στις φωτογραφίες η Χρύσα Μακρή στο σχοινί πριν από 9 χρόνια και σήμερα στο μονόζυγο. Τίποτε δεν άλλαξε μόνο που ομόρφυνε αλλά την κόρη της (δίπλα) … δεν την φτάνει!
Η Νατάσα Γιαννακάκη που και αυτή έφερε προχθές τη μεγάλη κόρη της (6) στο σύλλογο, ακούει;
Το κέρδος από την εκδήλωση είναι ότι οι μικρές και οι μπόμπιρες είδαν και θαύμασαν τους συμμετέχοντες και από αύριο, με την καθοδήγηση των προπονητών τους,  θα τους βλέπουμε κρεμασμένους στα μονόζυγα να προσπαθούν να μοιάσουν τους μπαμπάδες τους και τους μεγαλύτερους αθλητές.
Οι καλύτεροι κέρδισαν, πήραν τα αναμνηστικά τους Διπλώματα και ΟΛΟΙ  κατάλαβαν ότι «γινόμαστε καλύτεροι σε ό,τι  ασχολούμαστε μεθοδικά και προσπαθούμε σοβαρά».
Αντίθετα, χωρίς σοβαρή προσπάθεια δεν υπάρχει βελτίωση.  Τίποτε δε χαρίζεται, όλα κερδίζονται με κόπο και ιδρώτα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που λάμπρυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση που έλαβε χώρα μπροστά στη φωτογραφία του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

Υπενθύμιση:  Οι δραστήριοι σε ασκήσεις εξάρτησης να ετοιμάζονται και για το διαγωνισμό αναρρίχησης σε σχοινί 6μ., που θα γίνει  μεθάυριο -Δευτέρα 30.11.15 στις 20:00– και πάλι στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.

Τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος Έλξεων.
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε …. Περισσότερα

print

Written by