ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Ακόμη μία αγωνιστική εκδήλωση για τους  -μικρής ηλικίας- αθλητές μας αποτελεί παρελθόν. Ναι μεν η εκδήλωση έγινε και τελείωσε, όμως για τους μικρούς μας αθλητές, αλλά και τους  μεγαλύτερους, οι εμπειρίες που αποκόμισαν μπήκαν ως βάση στο αθλητικό υπόβαθρο του κάθε αθλητή/τριας. Ανεξάρτητα από το πόσο μακρύς θα είναι ο «αθλητικός δρόμος» των παιδιών (και αργότερα αθλητών) ένας αγώνας στίβου θα παραμένει χαραγμένος για πάντα στη μνήμη όσων αγωνίστηκαν.

Συγχαίρουμε τους αθλητές του συλλόγου μας για την υπέροχη παρουσία τους στους αγώνες. Συγχαίρουμε τους γονείς που δεν πτοήθηκαν από τον ενοχλητικό αέρα και με την παρουσία τους έδωσαν στα παιδιά τους ακόμη μια ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν, να αποκτήσουν φίλους, «συναθλητές» ακόμη και ανταγωνιστές.

Η λέξη αντίπαλος δε χωράει στη φιλοσοφία του Στίβου, με άλλη έννοια παρά με αυτήν του:  

[ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ < αντί + πάλη, που παλεύει με κάποιον, που προσπαθεί να τον νικήσει,  

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ  (αυτός που ανταγωνίζεται με κάποιον άλλον για τη διεκδίκηση ενός τίτλου, βραβείου, αξιώματος κ.λπ.].
Αμέσως μετά τον αγώνα ο «αντίπαλος» γίνεται συναθλητής και φίλος. Ο φίλος που δίνει αξία στη νίκη μου (οι νικητές χρωστούν χάρη σε όσους κέρδισαν, γιατί με την παρουσία τους λάμπρυναν τη νίκη τους), ο φίλος που γίνεται αιτία να ανακαλύψουμε τον εσωτερικό μας κόσμο (τις απύθμενες δυνάμεις που έχει ο καθένας  μας μέσα του) και που δε θα μπορούσαμε να ανακαλύψουμε ποτέ, αν δεν εμφανίζονταν σε κάποιο αγώνα αυτός ο ευλογημένος «αντίπαλος».

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την μετακίνηση των αθλητών μας αλλά και όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων.

Συγχαίρουμε τον αθλητικό σύλλογο ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ γιατί προσπάθησε και έφερε σε πέρας ένα δύσκολο εγχείρημα. Μόνον όσοι δε διοργάνωσαν ποτέ ανάλογες εκδηλώσεις δεν μπορούν να εκτιμήσουν τις ατελείωτες ώρες προετοιμασίας και προβληματισμού που διέθεσαν οι διοργανωτές. Είμαστε σίγουροι ότι τα μικροπροβλήματα που φυσιολογικά παρουσιάστηκαν, στην επόμενη διοργάνωση θα περιοριστούν στο ελάχιστο.

Φώτο από τη σκυτάλη των ΠΡΟ-ΜΙΝΙ στο Πανόραμα, που έχασαν την απονομή γιατί έγινε αργά.

Εκκρεμεί η φωτογραφία των ΜΙΝΙ που θα τη βγάλουμε σήμερα και θα την περάσουμε την Πέμπτη. ….
Μπήκε και η φωτο της σκυτάλης των ΜΙΝΙ για να μη γκρινιάζουν οι παιδαράδες και οι κούκλες.

Μερικές ακόμη αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες αθλητών και γονέων από  το Πανόραμα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (Μας έστειλαν οι διοργανωτές τους τρεις πρώτους μόνο).

print

Written by