ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ- 4η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ με άσπρη φόρμα για το ημερολόγιο, στην αίθουσα ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ αύριο Τετάρτη 2.12.15 στις 18:45 (7 παρά τέταρτο).
Όποιος προπονητής δεν μπορεί να είναι εκεί! (ας μας ενημερώσει) και … δεν θα είναι στο ημερολόγιο, στην Ομαδική των προπονητών.
Μαζί με τους προπονητές μπορούν να φωτογραφηθούν και όσοι/ες αθλητές/τριες δεν βγήκαν!!! Είναι η τελευταία σας -χαριστική- ευκαιρία.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Συναντήσαμε αθλήτριες που ενώ έρχονται συχνά στη ν προπόνηση δεν ήρθαν στις φωτογραφήσεις για το ημερολόγιο.
Επίσης ενημερώσαμε αθλήτριες -νέες στο σύλλογο- που προσπαθούμε σοβαρά να τις αγκαλιάσουμε για να μη νιώθουν άβολα, που και αυτές δε φάνηκαν!
Ε! αυτού του είδους τους αθλητές δεν τους θέλουμε στην παρέα μας.

Κάνουμε σοβαρή προσπάθεια,  δώσαμε 4  ευκαιρίες στα παιδιά του συλλόγου να φωτογραφηθούν για το ημερολόγιο. (Η αυριανή θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ και χαριστική λόγω της φωτογράφισης των προπονητών).

Δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιον, που να λέει ότι θέλει να είναι μέλος της οικογένειας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και να μη βρήκε 10 λεπτά (στις τέσσερες ημέρες) να έρθει να φωτογραφηθεί μαζί με τους συναθλητές του, (έστω μόνο να φωτογραφηθεί και να φύγει).

Προσωπικά, όποιος δεν είναι στο ημερολόγιο, (μετά από τόσες προσπάθειες), θα τον θεωρώ ξένο σώμα για το σύλλογο, τόσο σοβαρά το παίρνω.
Αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΕΣ.
 Όποιος τόσο κραυγαλέα (μετά από τέσσερες ευκαιρίες) μας αγνοεί και δε συμμετέχει στις εκδηλώσεις του συλλόγου, δεν είναι «ένας από εμάς».
Στο σύλλογο δεν προσφέρουμε πελατειακή υπηρεσία γιαυτό και δε θέλουμε πελατειακή σχέση. Δίνουμε στο κάθε παιδί ό,τι καλύτερο μπορούμε και δεν ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ να μας βλέπουν μερικοί γονείς με το σκεπτικό «Πληρώνουμε τη συνδρομή μας» και όταν και αν μπορούμε θα ερχόμαστε, έστω και για τη φωτογράφιση.

ΟΧΙ! αυτή η φιλοσοφία δεν είναι για τα δικά μας πιστεύω, δεν είναι για τους δικούς μας γονείς, δεν είναι για τα δικά μας παιδιά.
Θέλουμε όποιος έρχεται στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ να προσπαθεί να ενταχθεί στην παρέα του συλλόγου. Μόνον έτσι, όσοι έρχονται να «γυμναστούν» μαζί μας, θα μπορέσουν να πάρουν τα όσα ο αθλητισμός έχει να τους προσφέρει. Όσοι έρχονται και φεύγουν χωρίς να τους ενδιαφέρει το συναίσθημα, η φιλία, η συναναστροφή και οι Αρχές του συλλόγου, είναι σε λάθος δρόμο. Τζάμπα χάνουν το χρόνο τους, γονείς και παιδιά και μας ταλαιπωρούν χωρίς να μας επιτρέπουν να τους προσφέρουμε ό,τι νομίζουμε ότι αξίζει και εμπεριέχεται στον αθλητισμό.

Τους γονείς, που δεν παίρνουν σοβαρά τις προσπάθειές μας, τους κατηγορούμε ότι ψάχνουν κάπου να «παρκάρουν» τα παιδιά τους για ένα δίωρο και δεν προσπαθούν μαζί μας αυτό το δίωρο να είναι δίωρο ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ, ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ, ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ και τήρησης κανόνων καλής συμπεριφοράς.

Αν δεν υπάρχουν αυτά, τότε έχουμε επισκέπτες, αδιάφορους και χωρίς συναίσθημα γονείς, (για τα μικρά παιδιά), συμπεριφορά που την περνούν και στα παιδιά τους ή μεγάλα πλέον παιδιά, που όμως δεν έμαθαν, δεν είχαν παραδείγματα να ακολουθήσουν, δηλαδή “μία από τα ίδια”.

Προσωπικά, αλλά και εκ μέρους τουλάχιστον των προπονητών και των ανθρώπων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, αυτές οι συμπεριφορές μας πληγώνουν, μας εξοργίζουν μας κάνουν να μην τις θέλουμε στην παρέα μας.

Είπαμε, δε λειτουργούμε με τη φιλοσοφία της «πελατειακής σχέσης», όποιοι μας βλέπουν μόνον έτσι καλά θα κάνουν να πάρουν τα παιδιά τους από το σύλλογο και να ψάξουν άλλους προπονητές να εμπιστευτούν τα παιδιά τους, αυτούς που θα «εκτιμούν» περισσότερο τη συνδρομή που πληρώνουν και δεν θα έχουν τις δικές μας απαιτήσεις. Περισσότερο εκτιμούμε τη συμπεριφορά των γονέων και των παιδιών παρά τη «συνδρομή». Τουλάχιστον εμείς έτσι χαιρόμαστε, έτσι ζούμε, έτσι αντλούμε δυνάμεις και για το αύριο, έτσι γεμίζουμε τις μπαταρίες μας, για μια διαδρομή μέχρις εκεί, που θα μας βγάλει.

Αυτά πιστεύω, αυτά σας γράφω, έτσι σκέφτομαι  και συγγνώμη αν -χωρίς να το θέλω- θίγω κάποιους.

Με τιμή

1.12.15

Κατσίκας Φώτιος

print

Written by