ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΑΜΕ

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους γονείς των παιδιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μας επιτρέπουν να σκεφτόμαστε ότι  ακόμη και στο φεγγάρι να θελήσουμε να πάμε … φτάσαμε κιόλας.
Αφού με τους γονείς φτάνουμε μέχρι το φεγγάρι, φανταστείτε μέχρι πού μπορούν να φτάσουν οι τωρινοί μας μπόμπιρες όταν σε λίγα χρονάκια θα έχουν κάνει τις δικές τους οικογένειες.

Είμαστε εμείς που σε κάθε ευκαιρία τονίζουμε ότι τα παιδιά μιμούνται τους μεγαλύτερους και προσπαθούμε να είμαστε προσεκτικοί ώστε να αποτελούμε παραδείγματα προς μίμηση.

Ε! σε αυτό τον τομέα δε χρειάζεται να προσπαθούμε πολύ αφού -οι συγκεκριμένοι γονείς-, ακόμη και στα πλαίσια της λειτουργίας ενός αθλητικού συλλόγου, δίνουν το καλό παράδειγμα στα παιδιά τους.

Με τέτοιους γονείς,  που καθημερινά δείχνουν στα παιδιά τους -έμπρακτα- πώς να λειτουργούν στην παρέα και στην κοινωνία, είναι αδύνατο να μη τους μοιάσουν.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί οι γονείς «πρωταγωνιστούν» και ο σύλλογος κρατάει το ρόλο του «κομπάρσου» σε αυτό το θεατρικό έργο, που έχει τον τίτλο «προετοιμασία των παιδιών για μια γεμάτη κοινωνική ζωή, δομημένη επάνω σε πραγματικές φιλίες».

Προσέξατε ότι συνεχώς αναφερόμαστε πλέον σε «γονείς» και όχι σε μόνο σε «μπαμπάδες»; Είναι γιατί στο κοινωνικό παιχνίδι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μπήκαν πλέον δυναμικά και μαμάδες, που κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ακόμη και … χωρίς να είναι παρούσες! (Όταν σου στέλνουν ένα σωρό σκεύη για να σε διευκολύνουν στην εκδήλωση, η προσωπική παρουσία δεν είναι απαραίτητη. Κυρίες μας, σας ευχαριστούμε.

Ε! τι να πούμε για τους μπαμπάδες που κουβάλησαν όλο το νοικοκυριό τους από το σπίτι και την έστησαν εκεί από νωρίς να ετοιμάζουν κάστανα και φωτιές!

ΟΧΙ!  δε θα αδικήσουμε τους μπαμπάδες.

Αναγνωρίζουμε την καθοριστική τους συμβολή στην επιτυχία κάθε εκδήλωσης και τους ευχαριστούμε διπλά. Θα ήταν άδικο να μη τονίσουμε, το πόσο τυχεροί είμαστε ως σύλλογος, που έχουμε να συναλλασσόμαστε με τέτοιους … γονείς. (Ρε! παιδιά δε βγαίνει να γράψω μπαμπάδες, θα πάρω 20!)

Ευχαριστηθήκαμε κάστανα  και από ό,τι είδα, επιβεβαιώθηκε ότι το γλυκό κρασί πάει γάντι με τα κάστανα.  Εγώ δεν είδα γονείς να πίνουν! Μόνον άδεια μπουκάλια είδα … πολλά! Μάλλον τα πιτσιρίκια τα άδειασαν!

Όπως και να έχει, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους όσους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βοήθησαν  να «γράψει»  και αυτή η εκδήλωση.

Το επόμενο BBQ θα έχει “αντικείμενο”  «λουκάνικα»  ή «καλαμπόκια».
Η επιτροπή των «πρωταγωνιστών γονέων» της φωτογραφίας,  θα αποφασίσει.

print

Written by