ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 21.12.15

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα γιορτάσει τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με ποικίλες εκδηλώσεις. Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή προγραμματίστηκε να γίνει τη Δευτέρα 21.12.15  από τις 18:45 μέχρι τις 21:00 στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.
Στις εκδηλώσεις της ημέρας περιλαμβάνονται:
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ  ΜΕΡΟΣ.  Το καλλιτεχνικό μέρος, που ετοιμάζεται  μεταξύ των προπονήσεων δηλαδή χωρίς πολλές πρόβες ή προεργασίες, το αφήνουμε για έκπληξη. Ανάλογα με το χρόνο της προετοιμασίας, που είναι ελάχιστος, τα παιδιά μας με τη βοήθεια των προπονητών και την καθοδήγηση της  κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη μας εκπλήσσουν κάθε χρόνο πολλαπλασίως ευχάριστα! Για φέτος … ίδωμεν.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ. Αθλητές και προπονητές θα φέρουν από ένα δωράκι κατά προτίμηση «unisex» (που να ταιριάζει για αγόρια αλλά και για κορίτσια), κάπου στα 3-5 €. Τα δωράκια θα τα συγκεντρώσουμε όλα μπροστά στον Αη Βασίλη και στο τέλος της γιορτής ο καθένας θα πάρει από ένα δώρο στην ν τύχη. Μαμάδες, μπαμπάδες  και …. κηδεμόνες, βοηθήστε κυρίως με τα μικρά παιδιά. Θυμηθείτε ΕΣΕΙΣ να δώσετε στο παιδί σας ένα δωράκι  το οποίο θα φέρει μαζί του την Δευτέρα 21.12.15.
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ. Θα διατεθούν και τα μπλουζάκια του συλλόγου τα οποία παραλάβαμε πρόσφατα, σε όλα τα νούμερα. Τα μπλουζάκια δίνονται δωρεάν με την πρώτη εγγραφή των παιδιών. Το δεύτερο ή τρίτο χρεώνεται 5 € (κάπου στα 4 € και κάτι, κοστίζει)!
ΦΟΡΜΕΣ. Θα διατεθούν οι φόρμες, πρώτα σε όσους παράγγειλαν αλλά και στη συνέχεια σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τη φόρμα του συλλόγου. Η τιμή της φόρμας είναι 25 € (όσο και το κόστος).

print

Written by