ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι «αφουγκράζεται» τα όσα συμβαίνουν γύρο από το σύλλογο. Πολλές φορές υιοθέτησε και υλοποίησε προτάσεις των γονέων, που αφορούσαν στην καλύτερη λειτουργία του συλλόγου.  Δίνουμε πάντα ξεχωριστή σημασία στη γνώμη των γονέων και ιδιαίτερα εκείνων των  γονέων που βρίσκονται διαρκώς κοντά στο σύλλογο και *νοιάζονται*.

Ευχαριστούμε τους γονείς, που ενδιαφέρθηκαν για τα δρώμενα στο σύλλογο και μπήκαν στον κόπο να μας πουν τη γνώμη τους είτε προφορικά είτε ακόμη και γραπτά.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Παπαχαρίση Βασίλειο, ο οποίος με ιδιαίτερα «προσεγμένη διατύπωση» προσπάθησε για το καλό των προπονητών αλλά και του συλλόγου.

Όμως τα:  ακούγεται, έμαθα, συζητιέται, μου είπαν, … δεν έχουν τελειωμό και πάντα οδηγούν σε παρεξηγήσεις.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσουμε μερικά σημαντικά και συγχρόνως λεπτά σημεία, που αφορούν στη σχέση γονέων και συλλόγου, τη φιλοσοφία του συλλόγου, αλλά και να ενημερώσουμε υπεύθυνα τους ενδιαφερόμενους γονείς (που αδικαιολόγητα έδειξαν να ανησυχούν),  καλούμε:

τους γονείς των ανήλικων παιδιών (που προπονούνταν με τον  κ. Φαρμάκη και την κ. Δήμα), τους ενήλικες αθλητές του κ. Φαρμάκη, καθώς  και τους προπονητές κ. Φαρμάκη και κ. Δήμα, σε συνάντηση την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο «γραφείο» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ απέναντι από την αίθουσα «Κ. Χειμωνίδης.

Εκεί θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις των γονέων αλλά και ο σύλλογος θα ζητήσει απαντήσεις στις δικές του ερωτήσεις.

Η συνάντησή μας, που αρχικά είχαμε ορίσει να γίνει τη Δευτέρα 21.12.15 πριν από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, κρίθηκε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει με την άνεση και την ησυχία που απαιτεί μια τέτοια συνάντηση.

Οπότε,  Ραντεβού την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο «γραφείο» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (απέναντι από την αίθουσα «Κ. Χειμωνίδης).

print

Written by