ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ

Ενημερώνουμε τους φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που παράγγειλαν φόρμα του συλλόγου ότι οι φόρμες βρίσκονται ήδη στο «γραφειάκι» του συλλόγου, στο Κτήριο Κ-3 απέναντι από την αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ».
Παράλληλα καλούμε όσους πήραν εχθές φόρμα και θέλουν μεγαλύτερη ή μικρότερη να περάσουν για αλλαγή.
Αύριο Τετάρτη 23.12.15 από τις 18:00 μέχρι τις 19:30 μπορούν να πάρουν τις φόρμες τους όσοι παράγγειλαν αλλά  να γίνουν και οι αλλαγές. Δίνουμε προτεραιότητα σε όσους παράγγειλαν, όπως το είχαμε υποσχεθεί. Όμως και όσοι δεν παράγγειλαν δικαιούνται να φορέσουν τώρα τις γιορτές την καινούρια φόρμα.
Γιαυτό, από τις 19:30 και μετά μέχρι τις 21:00, μπορούν να πάρουν τη φόρμα τους και όσοι δεν πρόλαβαν να παραγγείλουν, αλλά θέλουν τη φόρμα.
Ομολογουμένως είναι φόρμα που θα «φορεθεί πολύ» ακόμη και στην περίοδο των εορτών. Μέχρι και ανήμερα τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ τη νέα φόρμα του συλλόγου λογαριάζουν να φορέσουν μερικοί.
Ε! είπαμε καλές οι φόρμες αλλά μη το παρακάνετε, Χριστουγεννιάτικα με τη φόρμα!
Βέβαια, για την ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ όχι μόνο δεν έχουμε αντίρρηση αλλά … και εμείς με τη φόρμα θα τη βγάλουμε!
Όποιος δεν προλάβει να έρθει αύριο (Τετάρτη 23.12.15), θα μπορέσει να πάρει τη φόρμα του μετά τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (Δευτέρα 28, Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου) τις ώρες της προπόνησης (από 18:00 μέχρι 20:45).
Τις ίδιες ημέρες και ώρες μπορείτε να πάρετε και το Ημερολόγιο 2016.
Πάρτε και μερικά ρεζέρβα για τον παππού τη γιαγιά και το θείο. Σπίτι ή γραφείο φίλων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ χωρίς το ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για στολίδι … δε νοείται.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2016

print

Written by