ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Πρόγραμμα προπονήσεων των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, των Αγωνιστικών και Προ-αγωνιστικών γκρουπ.
Τα γκρουπ των Ακαδημιών σταματούν μετά την Τετάρτη 23.12.15 μέχρι 8.1.2016.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

23

ΤΕ

24

ΠΕ

25

ΠΑ

26

ΣΑ

27

ΚΥ

28

ΔΕ

29

ΤΡ

30

 ΤΕ

31

ΠΕ

1

ΠΑ

2

ΣΑ

3

ΚΥ

4

ΔΕ

5

ΤΡ

6

ΤΕ

7

ΠΕ

8

ΠΑ

ΚΑΤΣΙΚΑΣ

18

Χ

Χ

Χ

Χ

18

18

18

Χ

Χ

Χ

Χ

18

χ

χ

18

18

ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

19

19

18

Χ

Χ

Χ

Χ

19

χ

χ

χ

19

ΠΑΠΑΙΑΚΩΒΟΥ

18

χ

Χ

Χ

χ

16:30

16:30

16:30

x

Χ

Χ

x

16:30

χ

χ

16:30

 

ΣΠΑΝΟΣ

18

χ

Χ

Χ

χ

16:30

16:30

16:30

x

Χ

Χ

x

16:30

χ

χ

16:30

 

ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

19

χ

Χ

Χ

χ

19

χ

19

χ

Χ

Χ

χ

19

χ

χ

χ

19

ΚΑΦΦΕ

19

χ

Χ

Χ

χ

19

χ

19

χ

Χ

Χ

χ

19

χ

χ

χ

19

ΤΣΑΒΛΙΔΟΥ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

19

ΓΙΑΝΝΕΚΑ

19

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

19

ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ

19

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

Χ

19

Χ = ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Τις προσεχείς ημέρες θα συμπληρωθούν οι ημέρες και ώρες και για τους προπονητές που δεν υπάρχουν ώρες. (Παρακαλώ τους συναδέλφους να με ενημερώσουν για τις ώρες και τις ημέρες των προπονήσεων, για να τις περάσω στο πρόγραμμα).

ΡΙΨΕΙΣ:

Με δεδομένη την ΟΡΙΣΤΙΚΗ «λύση της συνεργασίας» του κ. Φαρμάκη Γ. με το σύλλογο (λόγω ασυμβίβαστου και μόνο), καλούνται οι αθλητές των ρίψεων να έρθουν σε επαφή με τον κ. Κατσίκα για τη διευθέτηση του προγράμματοςπροπονήσεών των.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

Μερικοί αθλητές, κυρίως οι μεγάλοι σε ηλικία, σκέφτονται να ακολουθήσουν τον προπονητή τους κ. Φαρμάκη Γ. στο νέο σύλλογοτον οποίο επέλεξε να υπηρετεί (δεν το σχολιάζω), όμως καταλαβαίνω το κίνητρό τους .

Από τη μία πλευρά, «τους συγχαίρω» θέλουν να στηρίξουν τον προπονητή τους, και αυτό λέει πολλά για τη σχέση αθλητών και προπονητή (‘έτσι πρέπει να είναι οι σχέσεις σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται αθλητισμός). Θα τους «έβγαζα δε και το καπέλο» αν η σκέψη τους να εγκαταλείψουν τον -οποιοδήποτε- σύλλογο,  είχε να κάνει με μικρά ή μεγαλύτερα παράπονα που έχουν από το σύλλογό τους.  

Όμως, το να δηλώνουν ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ (τόσο οι αθλητές όσο και ο προπονητής) και να θέλουν να φύγουν από το σύλλογο, απλά και μόνο γιατί χωρίζουν οι δρόμοι συλλόγου και προπονητή, για θέματα Αρχής,  είναι κάτι  που θα πρέπει να τους απασχολήσει σοβαρά. Το συναίσθημα να μπει και να φτάσει μέχρι τα άκρα, αλλά να υπάρχει λόγος ρε παιδιά! Αχρείαστοι παληκαρισμοί σε βάρος των «θέλω σας» δε δείχνουν σύνεση ούτε και ωριμότητα.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Το ίδιο σοβαρά θα πρέπει να απασχολήσει το θέμα και τον προπονητή -ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ- του οποίου η συνεργασία με το σύλλογο διακόπτεται, επειδή δε συμμερίζεται την απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου.

Τι χρωστούν οι αθλητές να «ξεσπιτώνονται» αν (για τον οποιοδήποτε λόγο) χωρίζουν οι δρόμοι προπονητή και συλλόγου;

Άραγε μπορεί να εξασφαλίσει στους αθλητές του, που τον ακολουθούν -και μπράβο τους- τις απαραίτητες συνθήκες για να συνεχίσουν να χαίρονται τον αθλητισμό ή θα γίνει αιτία, κάποιοι από αυτούς να σταματήσουν εντελώς τον αθλητισμό;
Τι εχέγγυα έχει για να επιτρέψει στους αθλητές του αυτή τη θυσία;

Υπάρχουν … και άλλα πολλά, αλλά δεν προτίθεμαι να τα φέρω στην επιφάνεια, γιατί δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, να μη φύγει.
Να μη μετανιώσουν νοιάζομαι και δυστυχώς δε θα μπορώ τότε να τους βοηθήσω.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 Οι αθλητές των ρίψεων, που μελετούν την περίπτωση να φύγουν από το σύλλογο, από τη Δευτέρα 28.12.15 μέχρι και τη  Δευτέρα 11.1.2016, θα πρέπει να έχουν ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ στον κ. Κατσίκα, το “τι θέλουν να κάνουν”.  

Σε ό,τι θελήσουν, ο σύλλογος θα τους βοηθήσειΙ (ακόμη και αν θελήσουν να μετακινηθούν σε άλλο  σύλλογο).

Ξεκαθαρίζουμε όμως τα εξής:

1) Ο σύλλογος προτίθεται θα επανδρώσει το γκρουπ με νέο προπονητή ρίψεων. Όμως για να προσλάβει άλλον προπονητή θα πρέπει να γνωρίζει την  πρόθεση των υπαρχόντων αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. 

2) Ο σύλλογος προσλαμβάνει προπονητές για όλα τα γκρουπ και δεν επιτρέπει τους αθλητές του να προπονούνται με προπονητές που δεν ανήκουν στο σύλλογο, χωρίς άδεια από το Δ.Σ.
Αθλητής που θα προπονείται «με προπονητή εκτός συλλόγου» χωρίς την έγκριση του Δ.Σ. δε θα μπορεί να εκπροσωπήσει το σύλλογο σε επίσημους αγώνες, δε θα δηλώνεται.
Όταν  αγωνίζεται ο οποιοσδήποτε αθλητής εκπροσωπεί και στα “καλά και στα φαύλα” το σύλλογό του.
Αθλητής που βρίσκεται έξω από την ευθύνη του συλλόγου με πολλούς τρόπους μπορεί να βλάψει το σύλλογό του, αν δεν ακολουθεί τη φιλοσοφία του.
Δε θα πάω στα βαθιά π.χ. να κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, αλλά και από τα «ρηχά» μπορεί να προσβάλει το σύλλογό του.
Προσβάλλει  το σύλλογό του αν δεν ακολουθεί τους κανόνες του “ευ αγωνίζεσθαι”, δε σέβεται τους συναθλητές του ή τους κριτές, ακόμη και αν δεν εμφανιστεί στην απονομή γιατί πχ. έχασε από κάποιον που δεν «τον πάει» .
Γι’ αυτούς και για πολλούς ακόμη λόγους, στον αθλητή που απομακρύνεται από το σύλλογο, δεν του επιτρέπεται να τον εκπροσωπεί σε παντός είδους εκδηλώσεις.

3) Σαφώς και θα δώσουμε μεταγραφή σε όποιον την ζητήσει. Τονίσαμε πολλές φορές ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν κρατάει με το ζόρι κανέναν αθλητή.

Τα γκρουπ των Ακαδημιών επιστρέφουν στις προπονήσεις από την Παρασκευή 8.1.2016 κανονικά στις ώρες τους.
Για το 2016 θα γίνουν οι προγραμματισμένες εσωτερικές αλλαγές στα γκρουπ των Ακαδημιών και στα προ-αγωνιστικά γκρουπ, που θα ανακοινωθούν το Σαββατοκύριακο 9-10.1.2016 και θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 11.1.2016.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

print

Written by