Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, που και οι Ακαδημίες θα ξαναρχίσουν τις προπονήσεις.
Εκτός από τις εσωτερικές μετακινήσεις ορισμένων παιδιών σε άλλο προπονητή (μετά από πρόταση των προπονητών τους -λόγω σημαντικής προόδου- και την επιθυμία των ιδίων «για δυσκολότερα»), τα γκρουπ θα λειτουργήσουν όπως και το 2015.
Το γκρουπ της κ. Νικολέττας, παραμένει ενιαίο (κανένα παιδί δε μετακινείται) και την καθοδήγησή του αναλαμβάνει η καθηγήτρια Φ.Α. με ειδικότητα Στίβου  κ.  Στέλλα Καφφέ.

Οι μέχρι τώρα «αθλητές της κ. Στέλλας»  ακολουθούν το γκρουπ  του κ. Γιάννη Χατζηλαζαρίδη (μέχρι νεωτέρας…).
Όσοι από τους αθλητές του κ. Φαρμάκη δήλωσαν ή θα δηλώσουν τις προσεχείς ημέρες,  ότι επιθυμούν να συνεχίσουν στο σύλλογο, ακολουθούν το γκρουπ του  κ. Χατζηλαζαρίδη Γιάννη ή ακόμη και το γκρουπ του κ. Χατζιόπουλου Κοσμά (μετά από συνεννόηση).

Για τους υπόλοιπους αθλητές του κ. Φαρμάκη, θα ρυθμίσουμε το θέμα αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας που δώσαμε (μέχρι τη Δευτέρα 11.1.2016) για να δηλώσουν υπεύθυνα στο σύλλογο την απόφασή τους…

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ» ΓΟΝΕΙΣ

Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ τα πάντα λειτουργούν σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δ.Σ. Παρακαλούνται οι  γονείς που από «υπέρμετρη ευαισθησία» -κατανοητό μέχρις ενός σημείου- προσπαθούν να επιβάλουν τη δική τους άποψη στο Δ.Σ.,  να μη συγχέουν την έφεση των ανθρώπων του συλλόγου να «αφουγκράζονται τους γονείς»  με το δικαίωμα να «συμμετέχουν στις αποφάσεις» του συλλόγου.  Αυτό το δικαίωμα το έχουν μόνον τα μέλη του εκάστοτε Δ.Σ. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στις αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον του συλλόγου, δεν έχει παρά στις επόμενες εκλογές να βάλει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και εφόσον εκλεγεί τότε θα μπορεί η προσωπική του άποψη να μπαίνει στη ζυγαριά των αποφάσεων.
Ο σύλλογος σέβεται την άποψη όλων των γονέων γιαυτό και τους «αφουγκράζεται». ¨Εχει όμως και την απαίτηση, και οι γονείς να σέβονται τις αποφάσεις του Δ.Σ. και να μη δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία του σύλλογο.

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.

Προσωπική παράκληση από τον υπογράφοντα (κ. Κατσίκα Φ.).  
«Να σταματήσουν τα πηγαδάκια» στους διαδρόμους του Σταδίου, γύρο από τα θέματα των προπονητών.
Υπεύθυνα για τη λειτουργία του συλλόγου είναι μόνον τα μέλη του Δ.Σ. Όποιος γονέας ήθελε να πει τη γνώμη του, κλήθηκε από το Δ.Σ. και ήρθε στην «επίσημη συνάντηση των γονέων», όπου και ακούστηκε η γνώμη του, με προσοχή.  
Στο σύλλογο δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα και θα μας λυπήσει ιδιαίτερα αν μάθουμε ότι κάποιος γονέας προσπαθεί να διαταράξει το κλίμα του συλλόγου με εμμονή στις ήδη «ειλημμένες αποφάσεις».
Φιλικά…  θα συνιστούσα σε όποιον γονέα δεν μπορεί να σεβαστεί τις αποφάσεις του Δ.Σ. (για τον οποιοδήποτε λόγο) «να αλλάξει σύλλογο».
Θα είναι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές.

Δε θα επανέλθουμε στο «θέμα» διότι «δεν υπάρχει θέμα».
 
Η αναφορά μας στις «ειλημμένες αποφάσεις» έχει σκοπό να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους γονείς για το πώς θα λειτουργήσει ο σύλλογος το 2016 και μόνο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016

print

Written by