Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ – «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ»

Μακάρι να μπορούμε να ζούμε τέτοιες εκδηλώσεις πιο συχνά.
Η σημερινή «κοπή της Βασιλόπιτας» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μπορεί και από μόνη της να «ανέβει στο βάθρο» του νικητή, τα είχε όλα. Τουλάχιστον εμείς, που αποδεδειγμένα βλέπουμε καλά (σήμερα πήγαμε στον οφθαλμίατρο), … και τι δεν είδαμε.

Είδαμε Παιδιά να συμμετέχουν και να χαίρονται (το κυρίως ζητούμενο).

Γονείς χαμογελαστούς κοντά τον ένα με τον άλλον.

Μέλη του Δ.Σ. -όλοι παρόντες- ουάου! να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Προπονητές να τρέχουν από δω και από εκεί για να προλάβουν τα πάντα και να το χαίρονται.

Φίλους, που για πρώτη φορά βρέθηκαν στη μικρή μας γιορτή … να μη θέλουν να φύγουν.

Είδαμε σκετς με σενάριο και πλοκή που μόνο ένας «ορεσίβιος» θα μπορούσε να συνθέσει. Ακούσαμε τραγούδια  που μόνο η «χορωδία Τρικάλων» ίσως θα μπορούσε να μας παραβγεί.

Είδαμε παιδιά να συμμετέχουν στη χορωδία, όλα με χαρτιά στα χέρια (μέχρι και τα πολύ μικρά, που ακόμη δεν ξέρουν να διαβάζουν, και αυτά κρατούσαν χαρτί και … διάβαζαν)!

Είδαμε να μας «Τιμούν» με την παρουσία τους  και η προσπάθειά μας να τους Τιμήσουμε να αγγίζει ευαίσθητες χορδές.

Είδαμε … και ακούσαμε πολλά -πάρα πολλά.

Αυτά τα «πάρα πολλά» θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας -για να τα φανταστείτε- όσοι δεν μπορέσατε να είσαστε παρόντες. Δε θα σας βοηθήσουμε πολύ, και λόγω ώρας αλλά και λόγω μιας γεμάτης ημέρας που η κάθε της ώρα είχε μπορεί και 200 λεπτά!!!

Προς το παρόν σας περνάμε μόνο μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες και σας αφήνουμε με τη φαντασία σας να κάνετε ο καθένας το δικό του σενάριο.


 

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε, όσους μας Τίμησαν με την παρουσία τους, όσους θα ήθελαν να είναι μαζί μας αλλά δεν τα κατάφεραν (ξέρετε ότι έχουμε ολόκληρη φιλοσοφία επάνω στην οποία στηρίζουμε αυτή μας την άποψη), το υπέροχο Δ.Σ. που είναι όλοι -ένας και ένας-, τους φανταστικούς γονείς (κυρίως τις υπέροχες μαμάδες),  άντε! και τους μπαμπάδες (για να μην κλαίτε)! τους γεμάτους όρεξη και ενέργεια προπονητές μας,  αλλά κυρίως, τα καταπληκτικά μας παιδιά που συμπεριφέρονται -όταν πρέπει- λες και είναι «σωστοί» μεγάλοι, (δυστυχώς το «μεγάλοι» από μόνο του δεν παραπέμπει πάντα σε σωστή συμπεριφορά).

Χαρείτε μερικές φωτογραφίες και βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει… για τα περισσότερα.

print

Written by