ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ “KIDS’ ATHLETICS” 7.2.16

Με τη συμμετοχή ομάδων διαφορετικών ηλικιών (παιδιά γεννημένα από το 2005 μέχρι και το 2010), από 10 συλλόγους της Θεσσαλονίκης και την Έδεσσα, έγιναν οι αγώνες των Kids’  Athletics που διοργάνωσε ο ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τους συντελεστές των αγώνων, παράγοντες, προπονητές και εθελοντές του ΑΣ ΑΡΗΣ, για την ευκαιρία που έδωσαν στις Ακαδημίες των προαναφερομένων συλλόγων να χαρούν άλλη μια εκδήλωση. Συγχαίρουμε την οργανωτική επιτροπή των αγώνων διότι κατάφεραν την αδυναμία του χώρου (δεν χωρούν συγχρόνως πολλές ομάδες) να την μετατρέψουν σε «θετικό χαρτί». Με την εκ περιτροπής συμμετοχή και κλιμακωτό πρόγραμμα προσέλευσης των ομάδων, ο χρόνος για κάθε παιδί – κάθε γονιό περιορίστηκε αλλά και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να χαρούν την προσπάθεια των παιδιών τους. Αν ερχόντουσαν όλοι μαζί, ακόμη εκεί θα ήμασταν αλλά και ο συνωστισμός θα ήταν πολύ μεγάλος. Μπράβο στους διοργανωτές!

Με τέσσερες ομάδες συμμετείχε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Για να είμαστε ειλικρινείς για μια ακόμη φορά χαρήκαμε την παρουσία των παιδιών μας σε αγώνες. Ήταν η καταπληκτική διάθεση και προσπάθεια των προπονητών μας, η συνέπεια και η αγωνιστική διάθεση των παιδιών μας αλλά και η παρουσία των γονέων που όλα μαζί είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μέσα από το στίβο που είναι κυρίως ατομικό άθλημα τη δημιουργία ομαδικού πνεύματος. Η προσπάθεια του κάθε παιδιού μπήκε στο «κοινό καλάθι» και ως αποτέλεσμα είχαμε το σύνολο της συνδρομής του κάθε παιδιού. Κερδίσαμε ή «χάσαμε» όλοι μαζί, είμαστε ομάδα, είμαστε συναθλητές, είμαστε φίλοι…

Μπράβο στου προπονητές, μπράβο στους γονείς αλλά και ΜΠΡΑΒΟ στους μικρούς ή μεγαλύτερους αθλητές/τριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε τέτοιους αθλητές.

Δε θα ψάξουμε για μικρά ή μεγαλύτερα λάθη, δεν είναι το ζητούμενο.

Θα σταθούμε όμως στην  παρατήρηση μερικών γονέων, που ανεβαίνοντας στο προπονητήριο Νίκος Ζαχαριάδης εκεί γύρο από το σκάμμα του μήκους ανακάλυψαν ότι ο γύρο χώρος έχει να καθαριστεί … από την προηγούμενη διοίκηση!
Μας ρώτησαν «καλά η διοίκηση του Σταδίου τί κάνει;  Το ξέρουν αυτό το χάλι (η άμμος να έχει φτάσει μέχρι την … τούμπα)!
Την απάντηση την έδωσε ένας άλλος γονιός.
-Ε! ρε παιδιά, όταν παίζει ο Ηρακλής (ποδόσφαιρο) δεν υπάρχουν διαθέσιμοι καθαριστές για τους άλλους χώρους για μία βδομάδα πριν και μια βδομάδα μετά τον αγώνα. Όπως ξέρετε κάθε δύο βδομάδες παίζει ο Ηρακλής! Οπότε …..

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1)

Μερικές φωτογραφίες από τη συμμετοχή των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Για τα υπόλοιπα αποτελέσματα, οι διοργανωτές μας πληροφορούν:
« ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ SUPER MINI ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΛΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ.»

print

Written by