ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Απευθυνόμαστε κυρίως στα Ενεργά Μέλη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που στις 16 Μαρτίου θα κληθούν να εγκρίνουν τον Κανονισμό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, αλλά και σε κάθε αγνό φίλαθλο που θα ήθελε να μας πει τη δική του γνώμη.
Προλαβαίνετε όσοι θέλετε να βοηθήσετε το σύλλογο και μέσα από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ να προσφέρετε και σε όλους τους συλλόγους της Ελλάδος. 
Πώς; 
α) Να μας πείτε και τη δική σας γνώμη για τα άρθρα του Εσωτερικού Κανονισμού του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Η διαβούλευση συνεχίζεται για μερικές ημέρες ακόμη, λόγω του προβλήματος που είχαμε με το σκληρό δίσκο του υπολογιστή μας. Μόλις πάρουμε τον υπολογιστή μας πίσω (ελπίζουμε με όλα τα αρχεία) θα ξεκινήσουμε το πρώτο χτένισμα του κανονισμού.
β) Βάζοντας πλάτη στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ για να διαμορφώσει έναν Κανονισμό που θα προστατεύει το σύλλογο, δημιουργούμε ένα σκελετό επάνω στον οποίο μπορούν και άλλοι σύλλογοι να στηριχτούν και να δημιουργήσουν το δικό τους κανονισμό. 
Κάπως έτσι ξεκινήσαμε και εμείς. Ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε εσωτερικούς κανονισμούς άλλων συλλόγων. Μια σοβαρή δουλειά είχε γίνει από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Μας εντυπωσίασε η απάντηση του κ. Κώστα Πατερόπουλου προέδρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, όταν με έγγραφό μας ζητήσαμε την έγκριση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να χρησιμοποιήσουμε μέρος του Εσωτερικού του Κανονισμού. 
Μας απάντησε ότι η κίνησή μας να τους ζητήσουμε την άδεια τους τιμά και ότι «δε χρειάζεται … ο καθένας μας να ανακαλύπτει ξανά την Αμερική». 
Τη βάση που μας πρόσφερε ο Εθνικός τη διευρύναμε και με τη σειρά μας θα χαρούμε αν αύριο μεθαύριο κάποιος άλλος σύλλογος τη χρησιμοποιήσει ως βάση για το δικό τους κανονιςμό με τα δικά τους πιστεύω.
Είμαστε τόσο ανοιχτοί σε αυτό που δημιουργούμε που δε διστάζουμε να ζητήσουμε τη βοήθεια από τον οποιοδήποτε αγνό φίλαθλο που θα ήθελε να βοηθήσει. Όποιος μπει στον κόπο να μας πει τη γνώμη του, όποια και αν είναι, να είναι σίγουρος ότι θα τη μελετήσουμε. 
Βεβαια την τελική απόφαση θα την πάρει το Δ.Σ. και στη συνέχεια η Γ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αλλά όλοι όσοι βοηθήσουν θα έχουν την ικανοπόιηση ότι προσέφεραν στον αθλητισμό και όχι μόνο στο σύλλογό μας.
Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε για μερικές ημέρες ακόμη τον Εσωτερικό Κανονισμό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
 
Βοηθήστε μας με τις υποδείξεις σας να γίνουμε “σωστοί” όχι τόσο για το “σήμερα” όσο και για το “αύριο”.
print

Written by