ΤΕΤΑΡΤΗ 16.3.16 Η Τ.Γ.Σ. ΚΑΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

Τώρα που πήραμε φόρα, ενημερώνουμε – υπενθυμίζουμε στους γονείς ότι την Τετάρτη 16.3.16 και ώρα 19:30 θα γίνει η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, στον 1ο όροφο του Καυτανζογλείου Σταδίου (Αίθουσα Τύπου). Αφήστε τα παιδιά για προπόνηση και ελάτε να συμβάλετε στην ομαλή λειτουργία του συλλόγου. Ειδικά σε αυτή τη Γ.Σ. μπαίνουν τα θεμέλια του συλλόγου για απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία αφού ένα από τα θέματα είναι και η έγκριση του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ που εφόσον ψηφιστεί από τη Γ. Σ. αυτόματα τίθεται και σε ισχύ.
Την Τρίτη θα περάσουμε στην κεντρική μας σελίδα τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ τον οποίο θα κληθούν τα Ενεργά Μέλη του Συλλόγου να εγκρίνουν την Τετάρτη (για να τον γνωρίσουν και όλοι όσοι ενδιαφέρονται). Δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε απεναντίας, όπως μας βοήθησαν θέλουμε και εμείς  με τη σειρά μας να βοηθήσουμε τον οποιοδήποτε σύλλογο θα ενδιαφέρονταν να κάνει το δικό του Εσωτερικό Κανονισμό.
Προσπαθούμε να βάλουμε Τάξη σε κάθε σημείο της λειτουργίας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Ποτέ δεν αρνηθήκαμε τη βοήθεια από όπου και αν προέρχεται. Πάντα ζητάμε τη γνώμη πολλών τη γνώμη όσων ενδιαφέρονται για το σύλλογο, τη γνώμη των γονέων και κηδεμόνων των αθλητών μας. Θα πρέπει να ξέρετε ότι ένα από τα δυνατά μας σημεία είναι ότι ξέρουμε να ακούμε … . Γιαυτό ελάτε να μας πείτε τη γνώμη σας ακόμη και την ώρα της έγκρισης, τη θέλουμε και θα τη μελετήσουμε -στη στιγμή- όλοι μαζί.

print

Written by