ΝΝ 11ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 3.4.16 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Λεπτομέρειες για την διαδρομή του κάθε αγώνα και τις ώρες εκκίνησης υπάρχουν στο site των διοργανωτών www.atgm.gr

ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Τρέχουμε όλοι με την μπλούζα του συλλόγου μας για να μπορούμε εύκολα να «βρισκόμαστε» μεταξύ μας… στην εκκίνηση, τον τερματισμό, ή καθ’ οδόν….!

Επίσης έτσι θα μπορούν πιο εύκολα να μας διακρίνουν και να μας αποθανατίσουν οι επίσημοι φωτογράφοι του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ…!

Στη λίστα με τους δηλωμένους αθλητές του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ μπορεί ο καθένας να δει ποιοι άλλοι τρέχουν στην ίδια απόσταση με εκείνον ώστε να συντονιστούν σε θέματα πρακτικά π.χ. τρόπος μετάβασης στην εκκίνηση ή απλά για παρέα…!

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1.000Μ. ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ :

Η αφετηρία βρίσκεται στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, ενώ ο τερματισμός βρίσκεται στην Παραλία Θεσσαλονίκης – Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου (ύψος Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου).
Στον αγώνα δρόμου των 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές -τριες γεννημένοι -ες τα έτη 2004 έως 2007.

Ώρα εκκίνησης 8:45.
Όσα παιδιά δηλώθηκαν με την ομαδική δήλωση του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ θα πρέπει να βρίσκονται 1 ώρα πριν την εκκίνηση στην πλατεία Αριστοτέλους, αμέσως κάτω από την οδό Μητροπόλεως. (Θα είμαστε κοντά στην οδό Μητροπόλεως γιατί όσο πλησιάζουμε προς την παραλιακή λόγω του συνωστισμού θα είναι πιο δύσκολο να βρεθούμε.)

Όλα τα παιδιά να φορούν τα κόκκινα μπλουζάκια του συλλόγου. (Είναι σημαντικό γιατί εκτός των άλλων μπορούμε πιο εύκολα να τα διακρίνουμε μέσα στο πλήθος).

Αφού συντονιστούμε πάρουμε τα μπλουζάκια της διοργάνωσης και κάνουμε ζέσταμα θα πάρουμε θέση στην εκκίνηση. 15 λεπτά πριν την εκκίνηση όλοι οι γονείς θα πρέπει να κατευθυνθούν προς τον τερματισμό ώστε ο καθένας να μπορεί να εντοπίσει και να παραλάβει το παιδί του την ώρα που θα τερματίζει (τρέχουν πολλά παιδιά οπότε χρειάζεται προσοχή). Κάθε παιδί τρέχει «αυτόνομα» στο δικό του ρυθμό.
Σημείο συνάντησης μετά τον τερματισμό ορίζεται το Άγαλμα του Φιλίππου. Απέναντι από το Λευκό Πύργο.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ 5.000Μ.:

Ώρα εκκίνησης: 12:30
Η αφετηρία  του αγώνα είναι στο το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου) και ο τερματισμός στην Παραλία Θεσσαλονίκης – Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου (ύψος Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

ΤΟ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ (για τους δρομείς των 5 χλμ και τους υποστηρικτές τους) θα είναι στις 12:00 απέναντι από το Δημαρχείο (σχεδόν απέναντι από τη στάση. Θα βγούμε τις φωτογραφίες μας και θα πάρουμε θέση στην εκκίνηση.

Υπολογίστε ακόμη, ότι ο κόσμος θα είναι πολύς και δε θα πρέπει να πάμε τελευταία στιγμή στην εκκίνηση.

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σε όλους.

print

Written by