ΠΟΛΥΑΘΛΑ ΠΠ-Β ΜΕ 15 ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ – Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Με 15 αθλητές  (9 αγόρια και 6 κορίτσια) συμμετείχε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στην Α Φάση στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ/Β Πολύαθλα. Έχοντας τουλάχιστον από 5 σε κάθε κατηγορία συμμετέχει και στην ομαδική βαθμολογία, τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ. Ο καθένας από τους συμμετέχοντες μπορεί να είναι υπερήφανος και να λέει ότι με την παρουσία του ο σύλλογος συγκέντρωσε τον ελάχιστο αριθμό (15) που οδηγεί στη μέγιστη βαθμολογία του συλλόγου (15) βαθμούς.
Η παρουσία και μόνο των παιδιών που θα μπορούσαν δικαιολογημένα να λείπουν π.χ. Σκλαβούνου Νεφέλη (αγωνίστηκε με το δεξί χέρι σε νάρθηκα! ή του Μαρκόπουλου Γιώργου που αγωνίστηκε με προβλήματα στο στομάχι, κ.α.), ήταν καθοριστική στο να συμπληρώσουμε τον αριθμό 15. Ακόμη και ο Ντούρος Ιωάννης ήταν παρών, αν και τραυματίας, για να ενθαρρύνει τους συναθλητές του αλλά και άλλοι συναθλητές των αγωνιζομένων. Εύγε!

Και μόνο το πνεύμα που επικρατεί στα παιδιά που συμμετέχουν μας κάνει υπερήφανους γιατί οι αθλητές μας δε δείχνουν αδιαφορία στο αγωνιστικό κομμάτι της εμπλοκής τους στον αθλητισμό. Όσοι, χωρίς σοβαρό λόγο απουσίασαν … ήταν λάθος.

Αρκετά παιδιά που έχουν δελτίο και θα έπρεπε να είναι παρόντες δεν παρουσιάστηκαν αλλά και άλλα που θα μπορούσαν να αγωνιστούν, δεν έχουν βγάλει ακόμη Δελτίο αθλητή!
Τώρα που ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος καλούνται όλα τα παιδιά που γυνάζονται στον Ας ΡΗΓΑΣ (που έχουν συμπληρώσει τα 9 τους χρόνια), να φέρουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση Αθλητικού Δελτίου: (πιστοποιητικό γέννησης, 4 φωτογραφίες, και να συμπληρώσουν το έντυπο της ΑΙΤΗΣΗΣ  (που θα προμηθευτούν από τους προπονητές του συλλόγου), για να τα στείλουμε στην Αθήνα – ΣΕΓΑΣ και όταν γυρίσει το Δελτίο τους (σε 20 μέρες περίπου), να δικαιούνται να αγωνίζονται.

Καλύτερα από τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ τα πήγε ο Δομπράκης Ευάγγελος 2003, αλλά τα αποτελέσματα θα τα μάθουμε … από Δευτέρα.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας και τους προπονητές τους για την άψογη παρουσία της ομάδος και ευχαριστούμε τους γονείς που με την παρουσία τους βοήθησαν.
Οι φωτογραφίες από τους σημερινούς αγώνες.


 

print

Written by