Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όταν για να περιγράψεις μια εκδήλωση πρέπει  «να γράφεις μέχρι αύριο», τότε το μόνο που σε σώζει είναι να γίνεις «Λακωνικότερος των Σπαρτιατών». Ε! αυτό θα κάνουμε, θα «ΛΑΚΩΝΙΣΟΥΜΕ» την καταπληκτική από πολλές απόψεις σημερινή εκδήλωση.
Για κάθε φάση της εκδήλωσης : [Προετοιμασία Εκδήλωσης, Άφιξη & Προετοιμασία χώρου, Περπάτημα (για ζέσταμα), Αγώνας 600μ. και 1000μ., Απονομές Διπλωμάτων, Διάφορα δρώμενα, ΠΙΚ ΝΙΚ, Ομαδικά παιχνίδια, Διάβασμα διηγήματος! Κυνήγι θησαυρού, … μέχρι και πέταμα χαρταετού!],  θα λέμε μόνο … 1000 λέξεις (μία φωτογραφία).
Ευχαριστούμε, από την πλευρά του συλλόγου τους προπονητές αλλά και όσους βοήθησαν για να γίνει πράξη αυτή η καταπληκτική ιδέα.
Ευχαριστούμε τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν -με συνδετικό κρίκο τους αθλητές μας- δίνουμε την ευκαιρία στις οικογένειες τους, να συνυπάρξουν, να γνωριστούν, να χαρούν με τη χαρά των παιδιών τους αλλά και να ζήσουν κάποιες στιγμές που ίσως θα χαραχτούν στο «σκληρό δίσκο» των αναμνήσεων μικρών και μεγάλων.
Ακολουθώντας τις αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες της σημερινής ημέρας, αφήστε  το μυαλό να ανακαλύψει τα όσα η σημερινή εκδήλωση προσέφερε -κυρίως στα παιδιά- αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες.

print

Written by