ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 14.4.2016

1.       Πρόταση συνεργασίας από 2 Κέντρα Υγείας:
·       ΕΥ CLUB : Ο σύλλογος δεν εμπλέκεται άμεσα, δε φέρνει σε επαφή τους γονείς με Κέντρα Υγείας. Εφόσον η ΕΥ CLUB επιθυμεί μπορεί να διαφημιστεί στην Κεντρική μας Ηλεκτρονική σελίδα, μέσω του θεσμού των χορηγιών (Κύριος ή προμηθευτής χορηγός).
·         ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΕΞΙΑΣ Διαιτολογία – Βιοσυντονισμός: Δεν εγκρίνεται η εμπλοκή με το παρόν Κέντρο Υγείας.
2.       SKOURAS CAMP ΣΤΙΒΟΥ. – ΝΑΙ – σε πρώτη φάση στο Camp Στίβου, για την Περίοδο 26.8.16 -1.9.16.  Οι υπεύθυνοι του Camp ΣΤΙΒΟΥ θα πρέπει να επανέλθουν με γραπτή συγκεκριμένη πρόταση.
3.       ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ. Τα στοιχεία που έστειλε ο πρόεδρος του  ΣΕΓΑΣ μετά από προσωπική επαφή του κ. Κατσίκα με τον ίδιο,  κοινοποιήθηκαν στο Λογιστικό Γραφείο με το οποίο συνεργάζεται ο σύλλογος.
4.      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΤΛΑΣ» Α.Π.Θ.  (Πρωτόκολλο συνεργασίας Φητητή): Ο ορισθείς αρχικά ως Υπεύθυνος Επόπτης του Φορέα Υποδοχής αντικαθίσταται (σύμφωνα με το πρωτόκολλο συνεργασίας) και Υπεύθυνος Επόπτης του Φορέα Υποδοχής ορίζεται ο κ. Κατσίκας Φώτιος,  προπονητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
5.       ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ:  Το Δ.Σ. ορίζει ως ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ για το υπόλοιπο της θητείας του παρόντος Δ.Σ., (μέχρι τις εκλογές του Μαρτίου 2017)  το μοναδικό υποψήφιο κ. Κατσίκα Φώτιο. Με επιθυμία του κ. Κατσίκα Φ., η θέση του Τεχνικού Διευθυντή καλύπτεται από τον ίδιο “χωρίς αμοιβή”.
Για επανδρώσεις της θέσης του Τ.Δ. που θα ακολουθήσουν στο μέλον, με άλλον Τ.Δ., προβλέπεται αμοιβή, το ύψος της οποίας θα καθορίζει το εκάστοτε Δ.Σ.
Στο επόμενο Δ.Σ. ο Τ.Δ. (αφού κάνει τις απαραίτητες επαφές με τους ενδιαφερόμενους) θα φέρει πρόταση στο Δ.Σ. για την κάλυψη της θέσης του υπευθύνου για τα γκρουπ των Ακαδημιών.
6.       ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ.  Το πρόγραμμα θα τηρηθεί όπως είχε προαποφασιστεί (Kids’ Athletics).

print

Written by