23.4.2016 ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ “KIDS’ ATHLETICS” ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Σάββατο πρωί, με υπέροχο καιρό, την  αγωνιστική ετοιμότητα των μικρών μας αθλητών στα ύψη και τη διάθεση των γονέων να φέρουν τα «καμάρια» τους στο Στάδιο να ξεχειλίζει, μία φορά ο ακόμη ΑΣ ΡΗΓΑΣ εκπροσωπήθηκε επάξια.
Οι αγώνες (kids’ Athletics) που αυτή τη φορά διοργάνωσε ο ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ, έδωσαν την ευκαιρία -ίσως την πρώτη για μερικά παιδιά- να αγωνιστούν και να τα «δώσουν όλα» για την επιτυχία της ομάδος τους. Ήταν έτσι δομημένοι οι αγώνες που οι ατομικές επιδόσεις να προστίθενται και να παρουσιάζεται η «επίδοση της ομάδος». Με αυτό τον τρόπο όλοι μαζί (η ομάδα) κερδίζουμε ή χάνουμε. Έτσι δημιουργείται το «ομαδικό πνεύμα» ακόμη και στο Στίβο που τα αγωνίσματά του είναι κατεξοχήν ατομικά. Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε μπόμπιρας αρχίζει να μιλάει για τους αγώνες χρησιμοποιώντας το «εμείς» και πολλά από όσα έχουν να μάθουν μέσα από τον αθλητισμό, αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους.
Η αγωνιστική εμφάνιση των αθλητών μας ήταν καταπληκτική. Οι τρείς ομάδες -που στη συνέχεια έγιναν τέσσερες- αφού προστέθηκαν αρκετοί «κούκλοι και κούκλες» που άργησαν  λόγω κίνησης στους δρόμους! τα πήγαν περίφημα.
Γονείς ένα από βασικά τα στοιχεία του αθλητισμού είναι η συνέπεια και η υπακοή σε κανόνες. Φροντίστε είναι να τα παιδιά στην ώρα τους -κυρίως τώρα- που για τη συνέπειά τους δεν ευθύνονται τα ίδια … Αργότερα σε επίσημους αγώνες, δε θα τους επιτρέπεται η συμμετοχή, θα χάνουν τον αγώνα!
Συγχαίρουμε τις προπονήτριες των παιδιών μας για την εμφάνιση των παιδιών αλλά και όλα τα παιδιά για την άψογη παρουσία τους.

Για τη Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα μετά το ΠΑΣΧΑ (όσοι θα βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη) μπορείτε να δείτε τις ημέρες που θα γίνουν προπονήσεις στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.
Ευχόμαστε σε όλον «τον κόσμο» … ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

print

Written by