ΣΑΒΒΑΤΟ 4.6.16 «Ζ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η φιλοσοφία με την οποία λειτουργεί ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης -χρωστάει πολλά- και στον ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.
Το οξύμωρο είναι ότι όποιος  συμπλέει με τη φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ νοιώθει πως χρωστάει χωρίς ποτέ κανείς να διεκδικεί τα χρωστούμενα. Είναι αυτή η σχέση δάσκαλου-μαθητή, προπονητή-αθλητή, ενήλικα – παιδιού, που ο μεν ένας δίνει (χωρίς καν να το επιδιώκει) και ο άλλος παίρνει (χωρίς καν να το καταλάβει).
Τότε και μόνον τότε λειτουργεί ιδανικά ο μηχανισμός που ακούει στο όνομα «παιδεία». Όταν, ο «τέως μικρός» νοιώθει ότι κάτι χρωστάει τότε, ο «τέως μεγάλος» μπορεί να κοιμάται ήσυχος όπου και να βρίσκεται…
Για έβδομη συνεχή χρονιά  το έμψυχο δυναμικό του  ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ΤΙΜΑ τη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ με τη διοργάνωση αγώνων.
Για φέτος τυχεροί θα είναι οι εκκολαπτόμενοι αθλητές, όσοι ανήκουν  στις κατηγορίες  (SUPERMINI, MINI, και ΠΠ-ΠΚ/Β).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Α) kids’ Athletics για παιδιά Σ. ΜΙΝΙ (2008-2009-2010). Κάθε σύλλογος δηλώνει μέχρι δύο ομάδες των 10+ ατόμων.
Β) Kids’ Athleticsγια παιδιά  ΜΙΝΙ (2005-2006-2007). Κάθε σύλλογος δηλώνει επίσης μέχρι δύο ομάδες των 10+ ατόμων.
Γ) Αγωνίσματα ΠΠ/ΠΚ-Β (2003-2004) [60μ., 1000μ., άλμα σε Μήκος, άλμα σε ύψος , Μπαλάκι].

ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ KIDS

Μέχρι να κυκλοφορήσει η προκήρυξη, που θα δίνει όλες τις λεπτομέρειες (θα γίνει μετά τις γιορτές του ΠΑΣΧΑ), ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους συλλόγους ώστε να προετοιμάζονται.
Οι σύλλογοι μπορούν να δηλώνουν από τώρα τον αριθμό των ομάδων με τις οποίες προτίθενται να συμμετάσχουν  για τις δύο κατηγορίες των KIDS (π.χ. ΑΣ ΡΗΓΑΣ: Συμμετέχουμε με 2 ομάδες  S.ΜΙΝΙ και με 2 Ομάδες ΜΙΝΙ).
Επιθυμούμε να δώσουμε σε όλους τους συλλόγους την ευκαιρία να συμμετέχουν αλλά πρέπει να ξέρουμε τουλάχιστον τον αριθμό των ομάδων για να προετοιμαστούμε ανάλογα.
Σκοπεύουμε να κάνουμε πρώτα τη γιορτή για τους S. MINI στη συνέχεια για τους ΜΙΝΙ και όταν τελειώσουν τα KIDSτο αγωνιστικό πρόγραμμα των ΠΠ/ΠΚ-Β.
Το μόνο που ζητάμε είναι να δούμε αν θα έχουμε πάνω από 14 ομάδες σε κάθε κατηγορία για να προσαρμόσουμε τα πλάνα μας. Από εσάς ζητάμε μόνο να μας πείτε με πόσες ομάδες επιθυμείτε να συμμετέχετε.

OI ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩNOYN ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Επειδή, ανεξάρτητα από την καλή διάθεση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να συμπεριλάβουμε στα “kids” ΟΛΟΥΣ όσους δηλώσουν, ΙΣΩς να προκύψουν οργανωτικά προβλήματα αν είναι μεγάλος ο αριθμός των ομάδων αλλά και για να σας ενεργοποιήσουμε, δηλώνουμε από τώρα ότι:

Αν χρειαστεί να περιορίσουμε τον αριθμό των ομάδων (επαναλαμβάνουμε αν…), θα γίνει από τους τελευταίους συλλόγους που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Οπότε, από σήμερα περνάμε σε μία λίστα όσους δηλώνουν για να μην υπάρξουν και πάλι  παράπονα και διαμαρτυρίες.
(Παράκληση, η δήλωση να γίνεται με ε-μαιλ για να υπάρχουν χρονικά αποδεικτικά στοιχεία των δηλώσεων.
Δηλώστε πατώντας ΕΔΩ   ή Πατήστε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στην κορυφή της κεντρικής σελίδας που βρίσκεστε  τώρα.

print

Written by