Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο μήνας Απρίλιος κύλισε σχετικά γρήγορα για τους μικρούς μας αθλητές των Ακαδημιών. Αιτία η  προσδοκία των εορτών του Πάσχα από τη μία και από την άλλη η διακοπή των προπονήσεων από τις 22 Απριλίου, για τους περισσότερους, λόγω των εορτών του ΠΑΣΧΑ.
Δεν έχει καμία σημασία που ο Απρίλιος ήταν «σύντομος».  Όσοι προσπάθησαν και ήταν συγκεντρωμένοι στην προπόνηση άρπαξαν τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν και κατάφεραν να ξεχωρίσουν.  
Οι προπονήτριές τους συνεπείς στις μηνιαίες βραβεύσεις ετοιμάζονται να επιβραβεύσουν όσους κατάφεραν να ξεχωρίσουν  με την “αθλητική συμπεριφορά” τους τις ημέρες του Απριλίου.
Μπράβο σε όλους όσους προσπάθησαν και πολύ περισσότερο σε όσους διακρίθηκαν. Στους διπλανούς πίνακες μπορείτε να δείτε τους νικητές αλλά και όσους διακρίθηκαν.
Με την έναρξη των προπονήσεων τη Δευτέρα 9.5.16 θα γίνουν και οι απονομές στους νικητές των Παρουσιών και του «Point  System» για το μήνα Απρίλιο.
Τα συγχαρητήριά μας τόσο στους άξιους νικητές όσο και στις προπονήτριές τους που σε κάθε προπόνηση δίνουν κίνητρα στα παιδιά (τα αυτοκολλητάκια) για να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και να αρπάζουν τις ευκαιρίες για «σωστή συμπεριφορά». Δεν έχει σημασία που τώρα βραβεύονται επειδή συμπεριφέρθηκαν “σωστά” στην προπόνηση. 
Ο “Άσσος στο μανίκι” -που δε φαίνεται- είναι ότι μαθαίνουν ποιές είναι οι κοινωνικά παραδεκτές «σωστές» και συνεπώς «επιθυμητές» συμπεριφορές και συγχρόνως μαθαίνουν να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά να αρπάζουν τις ευκαιρίες που θα παρουσιάζονται σε κάθε στιγμή της ζωής τους. Μπράβο και πάλι μπράβο!

print

Written by