ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ & ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΥΟ «ΚΟΣΜΟΙ» ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ

ΤΟΥ «ΑΣΣΟΥ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ» Βαγγέλη Σταματάκη

Κυριακή 8/5 σήμερα και ο Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ρίχνεται στη μάχη με κάποια από τα παιδιά του  στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που γίνεται στην Κατερίνη.

Νωρίς το πρωί όμως ένα μικρό λιθαράκι  (για την ακρίβεια ένα μικρό και ένας τεράστιος ογκόλιθος, το βαρύ πυροβολικό!!!) της οικογένειας του ΡΗΓΑ, πήρε τα βουνά! Ο λόγος για τον 5ο Αγώνα Δρόμου Σέιχ-Σου.

Ένας όμορφος αγώνας που διοργανώνει ο ΣΔΥΘ, μια όμορφη διαδρομή στο βουνό 16,5 χιλ.  με ωραίες εναλλαγές στο τερέν που σου χαρίζει το βουνό.
Ο Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ήταν εκεί με τρεις συμμετοχές …για λόγους ευγενείας θα αναφέρω πρώτα την Καφαδάρη Μαρία, 2ος (και καλύτερος) ο Αφεντουλίδης Αλέξανδρος…ο «Μεγαλέξανδρος» του ΡΗΓΑ …μπορεί να μην είναι Μέγας Στρατηλάτης …αλλά τον έχω ικανό να τρέξει τα χιλιόμετρα της εκστρατείας του κανονικού Μέγα Αλέξανδρου! **
Ευτυχώς έτρεχε δίπλα του η Μαρία και σταμάτησε, αλλιώς θα τον βρίσκαμε να τρέχει ακόμα του χρόνου στον 6ο Αγώνα Δρόμου Σέϊχ-Σου.

Ο τρίτος αλλά όχι και καταϊδρωμένος, η αφεντομουτσουνάρα μου…!!
 Για το κλίμα του αγώνα τι να πω …;;!! Όπου και να κοιτούσες έβλεπες χαμογελαστά πρόσωπα…γέλια και μια πολύ καλή οργάνωση του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι…την είχε λίγο την ζεστούλα του ο καιρός…αλλά δεν ήταν και πρόβλημα, εξάλλου ήταν λίγα τα χιλιόμετρα του αγώνα.

Προσωπικά έτρεξα με ίωση αλλά έδωσα το 100% από αυτό που μπορούσα να δώσω σε τέτοια κατάσταση και τερμάτισα  πάρα πολύ ικανοποιημένος!
Απολαύσαμε και τον τερματισμό χέρι-χέρι του Αλέξανδρου και της Μαρίας…και έτσι έκλεισε η αποστολή του ΡΗΓΑ στα βουνά!

 Η σκυτάλη και όλη μου η σκέψη και θετική ενέργεια τώρα στα υπόλοιπα παιδιά του ΡΗΓΑ (*και σε ένα μελλοντικό Ρηγόπουλο, που θα είναι εκεί και  θα αναφερθώ άλλη στιγμή γιαυτό σαν -άσσο στο μανίκι- ας πούμε), που σε λίγη ώρα θα αγωνιστούν το απόγευμα στην Κατερίνη!

Θα αγωνιστούν για την ουσία…για -τον πρωταθλητισμό που κάνει ο Α.Σ ΡΗΓΑΣ- …  αυτά είναι τομέλλον και αξίζουν και την προσοχή μας και την αγάπη μας!!!

Όλοι εμείς οι μεγάλοι σε ηλικία αθλητές του συλλόγου, το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε είναι να δίνουμε εικόνες και ερεθίσματα σε νέους και νέες για να συνεχίσουν την προσπάθεια!! Έστω και ένα παιδί αν κρατήσει κάτι από όλο αυτό, από την δική μας προσπάθεια…θα είναι η μεγαλύτερη τιμή και το καλύτερο μετάλλιο που θα έχουμε κερδίσει!!! 

Καλή επιτυχία λοιπόν Ρηγόπουλα!!!
Βγάλτε τον καλύτερο εαυτό σας και το βράδυ, που θα ξαπλώσετε να ξεκουραστείτε, να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας γιατί τα δώσατε όλα!!! Οι προπονητές σας, έχουν κάνει το καλλίτερο για εσάς…, στο χέρι σας είναι τώρα να προσπαθήσετε με όλες τις δυνάμεις !!!

Το αν θα βγει «το αποτέλεσμα», εξαρτάται και από άλλους παράγοντες … όμως, όλα ξεκινούν από την προσπάθεια και την αγάπη που βάζουμε σε ό,τι κάνουμε στη ζωή μας, από τον αθλητισμό μέχρι στα πιο απλά καθημερινά πράγματα!!!
Καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες !!!

Βαγγέλης.  

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

** Σχόλιο Φώτη,

Βαγγέλη,
μη ρίχνεις τέτοιες ιδέες ούτε για αστείο, μπορεί να τις πάρει στα σοβαρά ο σύγχρονος “Μέγας Αλέξανδρος”!

Όσο για την Κατερίνη, όταν θα έχουμε ΝΕΑ θα τα ανακοινώσουμε.

Σε ευχαριστούμε που είσαι κοντά μας …

print

Written by