ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ – ΕΠΙΔΟΜΑ «ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ» ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:  Το Δ.Σ. με το πρακτικό (126/12.5.2016) ορίζει ως ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, για το υπόλοιπο της θητείας του παρόντος Δ.Σ. (από 12η Μαΐου 2016 μέχρι τις εκλογές του Μαρτίου 2017),  τη μοναδική υποψήφια κ. Γκοτζαμάνη Σοφία (παμψηφεί). Η κ. Σοφία Γκοτζαμάνη είναι 1) πτυχιούχος “Μαθηματικός” του ΑΠΘ και 2) πτυχιούχος Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ. (Για να γνωρίσετε τους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ πατήστε ΕΔΩ

Με δύο λόγια, η επάνδρωση των θέσεων (και τυπικά μέσα από το Δ.Σ. και σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό), του Τ.Δ. και του υπευθύνου των Ακαδημιών, δεν έρχεται να αλλάξει τίποτε ούτε να προσθέσει κάτι το καινούριο. Οι θέσεις καλύφθηκαν από όσους θέλουν και επιλέγουν να ξοδεύουν  μεγάλο ποσοστό από το χρόνο τους για το καλό του συλλόγου. Το αν καταφέρνουν, το αποτέλεσμα να είναι θετικό για «το καλό του συλλόγου»,  είναι υπόθεση των (9) μελών του Δ.Σ., που έχουν την ευθύνη των επιλογών τους αλλά και τη δύναμη να τους αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Για να λειτουργήσει «να κυλίσει ομαλά» ένα οργανωμένο σύνολο (ένας σύλλογος) των περίπου 200 παιδιών και 10-11 προπονητών, χρειάζεται κάποιοι να αφιερώνουν ώρες … – πολλές ώρες – κάτι που δε φαίνεται και δεν ακούγεται.

Ο σύλλογος δε λειτουργεί με την «παρουσία» και μόνο σε συγκεκριμένες ώρες και περιπτώσεις. Πίσω από την «παρουσία» ή πίσω από την προετοιμασία οποιασδήποτε «εκδήλωσης», κρύβονται δεκάδες και εκατοντάδες ώρες δουλειάς για μερικούς ανθρώπους του συλλόγου.

Ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους…

 

Πολλά θα έγραφα αλλά τελικά δε θα τα γράψω, αφού στη χθεσινή μετα-Δ.Σ. κουβέντα στο πόδι, με τον κ. Μουρουδέλη και τον κ. Παπαδόπουλο, από όπου και η φωτογραφία (είδατε που βρήκα τρόπο να περάσω τη Φώτο!) καταλήξαμε ότι κάποιοι πρέπει να λένε τα σύκα-σύκα και κάποιοι να κρατούν τις ισορροπίες.

Τρελαίνομαι για το ρόλο του πρώτου! Θέλω να λέω ευθέως αυτά που πιστεύω.  

Τελευταία, όλο και περισσότερο, καταλήγω να ακολουθώ -συνειδητά- τη συμπεριφορά του δεύτερου με τον εσωτερικό μου κόσμο να επαναστατεί…

Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Γίνεται δεκτή η πρόταση του Τ.Δ. για οικονομική επιβράβευση των προπονητών. Αποφασίζεται, στο τέλος Ιουνίου, να δοθεί σε όλους τους προπονητές, ως επίδομα παραγωγικότητας «Φιλότιμου», 20% επί πλέον των μηνιαίων αποδοχών εκάστου.

Τόσα έχουμε τόσα δίνουμε, αλλά τα δίνουμε με την καρδιά μας.  

Σε εποχές ύφεσης ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ επιβραβεύει οικονομικά τους προπονητές του, που με φιλότιμο και ευσυνειδησία φροντίζουν καθημερινά για το καλό των παιδιών «μας».

Το σημαντικό δεν είναι τα λίγα ευρώ. Το σημαντικό είναι ότι -έμπρακτα- το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου λέει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που είναι η «Πρώτη γραμμή» της επιτυχίας του Συλλόγου.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν είναι μόνο από τους  ανθρώπους που -αφιλοκερδώς- διοικούν το σύλλογο (και συνέχεια βάζουν από την τσέπη τους), αλλά είναι και από όλους τους γονείς και κηδεμόνες που βρίσκουν ότι η Φιλοσοφία των ανθρώπων που Διοικούν το σύλλογο είναι αυτή με την οποία  θα ήθελαν να «ανδρωθούν» τα παιδιά τους.

print

Written by