Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ  έχει κερδίσει, αφάνταστα μεγάλο αριθμό σε «επιταγές ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ», με τα όσα προσέφερε στον Ελληνικό Αθλητισμό, που θα περάσουν πολλά χρόνια για να ξοδευτούν. Όσοι τον γνώρισαν και των οποίων την ΕΚΤΙΜΗΣΗ κέρδισε, δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να του επιστρέφουν αυτές τις επιταγές ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ, ο καθένας με το δικό του τρόπο.
Δεν έχει σημασία με ποιο τρόπο ξεπληρώνει ο καθένας το χρέος του σε ανθρώπους που προσέφεραν.  Σημασία έχει ότι αφενός μεν δεν ξεχνούν και αφετέρου δε φείδονται «κόπου» για να δείξουν το πόσο μεγάλη ήταν η προσφορά τους, που σίγουρα οι ίδιοι δε θα παραδεχόντουσαν (αυτό είναι το γνώρισμα των πραγματικά ΜΕΓΑΛΩΝ).
Τα συγχαρητήριά μας στους διοργανωτές (ΣΕΓΑΣ, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ.α. ) αλλά κυρίως τα συγχαρητήριά μας στοχεύουν σε όσους τράβηξαν «το κουπί» για να γίνουν οι αγώνες  αντάξιοι της μνήμης του ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΙΔΗ.
Μπράβο σας «παιδιά», για μια ακόμη φορά κάνατε ότι πιστεύατε ότι έπρεπε και σας διαβεβαιώνουμε ότι η όλη εκδήλωση ήταν «ΣΠΑΝΙ(δει)Α». Τα Μπράβο είναι τόσο πολλά που έχει για όλους ώστε να μη χρειάζεται να τα δώσω ονομαστικά (αν το κάνω σίγουρα κάποιους θα αδικήσω)!
Από τη σελίδα του ΣΕΓΑΣ σας μεταφέρουμε τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων Ρίψεων που έγιναν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (στο Κεντρικό και στο χώρο ρίψεων) που φέρει το όνομα ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

print

Written by