21.5.16 ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μία σειρά από αγωνιστικές ευκαιρίες περιμένουν τον έφηβο Γιώργο Τριανταφύλλου (στο άλμα επί κοντώ) για να δείξει σε όλους, αλλά –κυρίως- στους επιτελικούς του ΣΕΓΑΣ, αν έπραξαν σωστά να τον ξεγράψουν τόσο σύντομα…
Συνήθως έτσι κάνουν όταν εμφανιστεί κάτι καλύτερο! Τα «δίνουν όλα» εκεί όπου πέφτουν οι προβολείς,  δεν τους αδικώ, απλά αυτό δεν είναι ενδιαφέρον για όσους –λίγους- ξεχωρίζουν κάθε χρόνο. Ο Γιώργος ξεχώρισε πριν δύο χρόνια (2014) όταν στην κατηγορία των Παίδων ήταν 2ος στο Αζερμπαϊτζάν με 4.95 επίδοση και θέση που τον οδήγησαν στη μεγαλύτερη διοργάνωση της κατηγορίας του, στους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων (Παίδων) στην πόλη Nanjingτης Κίνας. To 2015 συγκεντρώθηκε στα διαβάσματά του και επανήλθε….
Ξέρουμε όλοι ότι μερικές φορές αρκεί το «κλικ της στιγμής» για να μετατρέψεις μίαν άρνηση σε ερέθισμα-κίνητρο για σοβαρή δουλειά και πείσμα που σε βγάζει το καβούκι σου.
Ε! πληροφορώ τους φίλους του Στίβου ότι ο Τριανταφύλλου Γιώργος -βγήκε από το καβούκι του- και ετοιμάζεται να δείξει το «μπόι» του.
Μέχρι στιγμής επέτυχε 4.70 στο Διασυλλογικό Α/Γ του 2ου Ομίλου, που ήταν και νικητής.

Οι προσεχείς αγώνες προετοιμασίας του Τριανταφύλλου είναι:
21 Μαΐου «ΧΑΝΙΑ 2016» {Κορίτσια, πετάει την Παρασκευή μεσημέρι, μην τον ψάχνετε!!!}
29 Μαΐου «ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ 2016» ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
1  Ιουνίου  GRANDPRIX «36α  ΑΛΕΞΑΝΔΕΡΕΙΑ» –   ΕΔΕΣΣΑ
4  Ιουνίου «ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2016»  ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Ο Δημήτρης Πατσουκάκης (στη φωτογραφία με τον Γιώργο Τριανταφύλλου) αγωνίζεται σήμερα Τετάρτη 18.5.16 στο (IAAF World Challenge meeting in Beijing, Bird’s Nest stadium) στο Στάδιο «H φωλιά του πουλιού» όπου αγωνίστηκε ξανά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στις 17.8.2006.
Ευχόμαστε στο Δημήτρη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και με το όριο (5.70) για τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΡΙΟ.

print

Written by