4.6.2016 Ζ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ ΜΕ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ

Η Αρχή του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ:
Όταν αναλαμβάνεις μια εκδήλωση για να Τιμήσεις «κάποιον» θα πρέπει να κάνεις «το καλύτερο που μπορείς» για την επίτευξη του σκοπού.

Ε! με αυτή τη φιλοσοφία ξεκινάει και επίσημα η Σταυροφορία για να Τιμήσουμε τη μνήμη του «ΔΑΣΚΑΛΟΥ» ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

Από την πλευρά των διοργανωτών το μόνο που άλλαξε είναι η ηλικία των παιδιών στους οποίους θα δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν τον αθλητισμό. Για φέτος επιλέξαμε να περάσουμε τα μηνύματα του «υγιούς αθλητισμού» στις μικρές ηλικίες των αυριανών αθλητών. Στις ηλικίες αυτές οι αγώνες των οποίων θα έχουν όλη τη σοβαρότητα και μεγαλοπρέπεια που τους αρμόζει, δεν είναι απαραίτητη η παρουσία των επισήμων Κριτών.

Ο σύλλογος αρπάζει την ευκαιρία να δώσει σε όλους τους αθλητές του Κώστα Χειμωνίδη Ενεργό ρόλο στη γιορτή του αθλητισμού που ετοιμάζεται.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους αθλητές του Κώστα Χειμωνίδη, αλλά και όλους όσους θέλουν να Τιμήσουν ενεργά το Δάσκαλο, να αφιερώσουν μερικές ώρες ενεργώντας -ως Κριτές- στα Ζ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ (τόσο το πρωί, που θα γίνει το πρόγραμμα για τα μικρά παιδιά «Kids’ Athletics” όσο και το απόγευμα στη διεξαγωγή των αγωνισμάτων των ΠΠ-ΠΚ/Β).

Τα αγωνίσματα θα γίνουν με τη σοβαρότητα που αρμόζει στην περίπτωση, μέχρι και Κύπελλα και μετάλλια θα δοθούν στους πρώτους νικητές, και σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα. Στις ηλικίες αυτές δεν απαιτούνται επίσημοι Κριτές οπότε έμπειροι αθλητές μπορούν να συμμετέχουν ως Κριτές.

Όποιος αθλητής, μαθητής, φίλος, συγγενής,  του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ επιθυμεί να τιμήσει τη μνήμη του Δάσκαλου προσφέροντας εθελοντική Κρίση ας ενημερώσει τους διοργανωτές με οποιοδήποτε τρόπο.

Εφόσον δε έχουμε εθελοντές – Κριτές – μέχρις μιας ορισμένης ημερομηνίας τότε θα ζητήσουμε τη συνδρομή των γονέων που θα ήθελαν να βοηθήσουν (κατά προτίμηση να γνωρίζουν τους βασικούς κανονισμούς αλλά και πάλι αυτό δεν θα είναι πρόβλημα αφού σε κάθε αγώνισμα θα υπάρχει ως Έφορος ένας έμπειρος είτε αθλητής είτε Κριτής από όσους θα ήθελαν να Τιμήσουν το Δάσκαλο.

Συνεννοηθείτε οι παλαιοί αθλητές του Κώστα Χειμωνίδη και ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας στα e-mail  fotkatsi@phed.auth.gr   και  rigas99as@yahoo.com

print

Written by