ΠΑΤΡΑ & ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙ 3-4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

44 ΧΡΟΝΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥ

Με πρωτοβουλία του Χρήστου Μοσχονά και άξιους συνεργάτες «Άσσους στο μανίκι», οργανώνεται  η συγκέντρωση των αποφοίτων της ΕΑΣΑ Θεσσαλονίκης (πτυχίο 1972).   Για φέτος αποφασίστηκε από τους διοργανωτές η συνάντηση να γίνει σε Πάτρα και Μεσολόγγι, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτέμβρη 2016 με το ακόλουθο πρόγραμμα. (Το πρόγραμμα προς το παρόν είναι σε γενικές γραμμές).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

1) Άφιξη στην Πάτρα το Σάββατο μεσημέρι, απόγευμα συνάντηση, φαγητό, γλέντι  και διανυκτέρευση.

2) Το πρωί της Κυριακής, αναχώρηση για Μεσολόγγι και επίσκεψη της δημοτικής πινακοθήκης του Μεσολογγίου, στην οποία περιλαμβάνονται μεταξύ των άλλων έργα των Ντελακρουά, Ντε Λασάνκ, Βρυζάκη και άλλων, εμπνευσμένα από το γεγονός της εξόδου της φρουράς.  Επίσκεψη στο χώρο των τειχών του τότε, και τον κήπο με τις προτομές Ελλήνων και φιλελλήνων αγωνιστών. Το μεσημέρι φαγητό με το παραδοσιακό πετάλι στα κάρβουνα. 

3) Αναχώρηση.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΣΧΟΝΑΣ: 

1)      ….Φώτη,  «θέλω να σου πω πως πολλά από τα τηλ. των συναδέλφων που υπάρχουν στη Λίστα που κοινοποίησες στη σελίδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, δεν ισχύουν. Ίσως να έχουν αλλάξει.  Σου γράφω ποιους δεν βρήκα για να τους ειδοποιήσουν για τη συγκέντρωση όσοι είναι σε επαφή.

Αγόρια. Γκουλιαβούδης, Γκουντάρας, Γκριτζάπης, Λασπίτης, Μανουσαρίδης, Μητσόπουλος, Μιγγλάκης, Μισιρλίδης, Μπαρζώκας, Μπράγκατζης, Νίκου, Νταλιάνης, Ντουλούλης, Οικονόμου ΚωνΝος, Παπαδιώτης, Παπαευαγγέλου, Παππάς, Πετρόπουλος, Σανιδάς, Σιούγγαρης, Χαριζόπουλος, χατζής και Χριστιάς.

Κορίτσια. Αραμπατζή, Βασιλειάδου, Βασιλοπούλου, Γραμματικοπούλου, Θεοδωρίδου, Πάλη, Σταφυλά, Τζιαχάνα και Τοπσακαλίδου».

2)       …… «αν το πρόγραμμα φαίνεται επιβαρυμένο χρονικά ή οικονομικά, την Κυριακή στο Μεσολόγγι ας ακολουθήσουν όσοι θέλουν.

Κάνε σε παρακαλώ αυτήν την διευκρίνηση στην ανακοίνωση που θα αναρτήσεις».

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ :

Επικοινωνήστε με το Χρήστο Μοσχονά για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας ή στείλτε σε εμένα τις προτάσεις σας ή τα σχόλιά σας στο ε-μαιλ : ( fotkatsi@phed.auth.gr) για να τα κοινοποιήσω.

Ενημερώστε όσους βλέπετε και δηλώστε από τώρα …. ρε!  

Δηλώστε Συμμετοχή και διευκρινίστε αν θα ακολουθήσετε και στο Μεσολόγγι, για να ξέρει τι θα κάνει ο άνθρωπος  (Τηλ.  Χρ. Μοσχονά  6973327791).

Κουνηθείτε ρε!
Μην αφήνουμε μόνους όσους έχουν τη διάθεση και το φιλότιμο να μας ξαναμαζέψουν. Στο κάτω κάτω χάρη μας κάνουν.  
Πρέπει όμως να βάλουμε και εμείς ένα χεράκι … ρε!
Μη τα περιμένετε όλα από το …Γούβαλη! το βρήκατε καλό παιδί και βαράτε!!!

Η φωτογραφία από την “καταπληκτική” συνάντηση των 40 χρόνων στη Ν ΑΓΧΙΑΛΟ!

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: (περιμένω δηλώσεις για να τις κοινοποιήσω).

Ο κολλητός μας Γιώργος Ανθόπουλος προτείνει και μέσα από το fb να γίνει μια κλειστή ομάδα “ΕΑΣΑ ΠΤΥΧΙΟ 72 ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ” όπου και θα έχουμε άμεση ενημέρωση και συνεννόηση μεταξύ μας.
Όποιος είναι γνώστης του fb ξεκινάει την Ομάδα και μας καλεί να γίνουμε μέλη.

α/α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΤΟΜΑ ΠΑΤΡΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
1 ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΓΕΩΡΓΙΑ 2 ΝΑΙ ΝΑΙ
2 ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ & ΕΛΕΝΗ 2 ΝΑΙ ΝΑΙ
3 ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΡΕΝΑ 2 ΝΑΙ ΝΑΙ
4 Κομνηνός Ιωάννης 2    
5 Κωτσιόπουλος Βασίλης 2    
6 Οικονόμου Ιωάννης 1    
7 Πνευματίκας Θανάσης 1    
8 ΑΛΕΞΙΟΥ Γ 1 ΝΑΙ  
9 ΠΑΝΤΑΖΗ Σ 1 ΝΑΙ  
print

Written by