ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ – ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ «ΤΟΥ» ΚΑΙ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ

Ξέρετε ότι μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους…
Τα συγχαρητήριά μου θα πάνε εκεί που πρέπει! … στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ (ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ) που με πρωτοβουλία τους, οργάνωση και διεκπεραίωση των όσων χρειάζονται, Τιμάται ο κυρ. Νίκος (ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ). Μέχρι και η σφραγίδα στην προκήρυξη των αγώνων του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ είναι και κανενός αθλητικού συλλόγου!  Όλα τα άλλα είναι για όσους βρίσκονται μακριά από «τα του Σταδίου» και απλά διαβάζουν τα όσα γράφονται.
Μπράβο σας «παιδιά»  και Συγχαρητήρια για την εκδήλωση. Είμαστε από αυτούς που στεκόμαστε στην ουσία και τη διάθεση προσφοράς και δεν εστιάζουμε στα όποια πιθανά μικρά ή μεγαλύτερα λάθη. Όλα έγιναν με διάθεση από όλους μας να Τιμήσουμε τον κυρ. ΝΙΚΟ και αυτό ΜΕΤΡΑΕΙ αυτό πρέπει να είναι το ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ της εκδήλωσης.
Κρίμα που οι αγώνες γίνονται μακριά από το Καυτανζόγλειο όπου «γεννήθηκε», ανδρώθηκε και προσέφερε ο κυρ. Νίκος, αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία του Στίβου της Θεσσαλονίκης.
Ο κυρ Νίκος και (κάθε άνθρωπος που κέρδισε την εκτίμησή μας)  “ζει” και “θα ζει”, όσο εμείς που τους γνωρίσαμε κάνουμε γνωστή την «ειδοποιό διαφορά»  που ανεβάζει μερικούς -όχι όλους- ψηλά για να τους χρησιμοποιούν οι επόμενες γενιές σαν «Φάρους» για να ξέρουν προς τα πού να βαδίσουν. Είναι το ελάχιστο χρέος που έχουμε αν θέλουμε να λέμε ότι ζούμε σε μια κοινωνία που οι «ΑΡΕΤΕΣ» θα πρέπει να επιβραβεύονται.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  «κυρ Νίκο»

ΟΛΑ ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

print

Written by