5.51 Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ – ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ο Νίκανδρος Στυλιανού του οποίου η συμμετοχή στο streetP.V. της Αθήνας  θεωρήθηκε «μη σημαντική»  από τους διοργανωτές,  αγωνίστηκε προχθές στο Βέλγιο όπου και επέτυχε επίδοση 5.51 με άλμα κατά πολύ υψηλότερο του πήχη. Έτσι είναι ο Νίκανδρος αλλά και κάθε αθλητής, εκεί που οι άλλοι σου λένε «ξέρεις δεν έχουμε λεφτά να σου καλύψουμε τα εισιτήρια» (όταν καλύπτουν τα εισιτήρια από ένα τσούρμο Γερμανούς που ή κάνουν άκυρες ή κάνουν  5.20), τότε «σκυλιάζεις» και δοκιμάζεις και τα επόμενα κοντάρια.
Να σημειωθεί ότι ο Νίκανδρος είναι αυτός που για τρία συνεχόμενα STREETPOLEVAULT στην Αθήνα  ήταν παρών και μάλιστα στον  αγώνα του 2014 που κέρδισε ο Δημήτρης Πατσουκάκης με 5.62 ο Νίκανδρος ήταν 4ος με 5.52. Όσο για τα όσα του αναλογούσαν … «ακόμη τα παίρνει»!!!
Γεγονός είναι ότι ψάχνει αγώνες πριν από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στις 18-19 Ιουνίου στην Πάτρα.  Αύριο θα ξέρουμε οριστικά το πρόγραμμα του Νίκανδρου αφού πρώτα συνεννοηθεί με τον προπονητή του στην Κύπρο κ. Αποστολίδη Γεώργιο.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων στο Πανελλήνιο (Α-Γ) ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα παρατάξει στους Άνδρες 4 αθλητές  (Στυλιανού, Μπέλος (που θα έχει απολυθεί), Τριανταφύλλου και τον «μικρό» της παρέας τον Γεωργιτσέλη Γιώργο.
Λέτε να ψήσουμε και το  Δημήτρη Τάνιο, που έρχεται από Αμερική στις 9.6.16 να μας ακολουθήσει;  Ο Δημήτρης επειδή δε θα προλάβει να είναι εδώ στα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ  αθλοθέτησε κύπελλο για του ς αγώνες … από την Αμερική!

print

Written by