ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στη Γιορτή του Αθλητισμού, Ζ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ, που επαναλαμβάνουμε το κυρίως πιάτο ήταν οι πρωινοί «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ», τα δώσαμε όλα. Ήταν φυσικό να συμπληρώσουμε και λίγο ύπνο αλλά και να προσπαθούμε να προλάβουμε και τις τρέχουσες ανάγκες του συλλόγου π.χ. σε λίγο φεύγουμε για να συμμετάσχουμε στους αγώνες στη Μνήμη Ν. ΚΟΤΣΙΔΗ στους Αμπελόκηπους.
Υποσχεθήκαμε σε πολλούς γονείς, προπονητές αλλά και παράγοντες των συλλόγων ότι θα τους κοινοποιήσουμε φωτογραφίες από τους «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ» των kidsαλλά και από τους αγώνες των ΠΠ-ΠΚ/Β.

Ένα- ένα, γιατί είναι πολλά. 
1) Τις  φωτογραφίες θα περάσουμε στο fb(σε ομάδες KIDS & ΠΠ-ΠΚ/Β) που περνούν εύκολα και από εκεί ο καθένας «παίρνει» ό,τι τον ενδιαφέρει.

2) Για τώρα θα περάσουμε τα αποτελέσματα των ΠΠ/ΠΚ-Β  που είναι έτοιμα και στη συνέχεια όποτε έχουμε χρόνο θα σχολιάσουμε τους «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ» των μελλοντικών μας αθλητών.

Θέλουμε και τη γνώμη τη δική σας, ΚΥΡΙΩΣ τις παρατηρήσεις σας, για να γίνουμε καλύτεροι. Αν πιστεύετε ότι πρέπει να πείτε και έναν καλό λόγο για τους Εθελοντές, τους γονείς και κηδεμόνες που προσέφεραν στα τόσα διάφορα «πόστα» … ε! δε θα σας μαλώσουμε.
 Ήδη οι εκπρόσωποι του ΑΦ ΑΔΩΝΙΣ ΘΕΡΜΗΣ  μας έστειλαν  τα «καλά τους λόγια» και τους ευχαριστούμε.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΠ-ΠΚ/Β & ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

print

Written by