Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ – ΚΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ

Ζητούμε συγνώμη από τους συλλόγους ΒΕΡΓΙΝΑ και ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ διότι δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν στην κατηγορία των ΜΙΝΙ. Ο οριακός αριθμός των 18 ομάδων είχε συμπληρωθεί όταν οι προαναφερόμενοι σύλλογοι δήλωσαν συμμετοχή. Μολονότι οι παραπάνω σύλλογοι μέχρι τελευταία στιγμή ρωτούσαν μήπως κάποιος σύλλογος ακύρωσε τη συμμετοχή του για να αγωνιστούν αυτοί (να ειδοποιήσουν τα παιδιά τους) η τελική απάντησή μας ήταν “ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ”.
Σε όλους τους συλλόγους θα μπορούσε να συμβεί, κάποια παιδιά να μην έρθουν, κάποια παιδιά να ακυρώσουν την τελευταία στιγμή… κατανοητό.
Αυτό όμως που δεν είναι κατανοητό είναι γιατί οι σύλλογοι που κατέβασαν μία ομάδα ενώ είχαν δηλώσει δύο ομάδες δεν ενημέρωσαν έγκαιρα τους διοργανωτές ώστε να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλα παιδιά να χαρούν τη συμμετοχή τους.
Από την  πρώτη στιγμή ήταν γνωστό ότι τόσο στα Σουπερ ΜΙΝΙ όσο και στα ΜΙΝΙ, οι πρώτες 18 ομάδες που θα δηλώσουν θα αγωνιστούν. Εμείς το τηρήσαμε και δεν αποκλείσαμε καμία ομάδα από αυτές που φρόντισαν να δηλώσουν έγκαιρα.
Δυστυχώς κάποιοι δεν πήραν σοβαρά το ότι η συμμετοχή τους αφήνει κάποια άλλα παιδιά «απέξω» τα οποία ήθελαν να αγωνιστούν. Δυστυχώς δε σκέφτηκαν να κάνουν ένα τηλεφώνημα για να καλέσουμε τους “σε αναμονή”!
Δυστυχώς το φαινόμενο επαναλαμβάνεται και γιαυτό κρίναμε σκόπιμο να το «καυτηριάσουμε» μήπως και κάποτε εκλείψει.
Ίσως επειδή εμείς λειτουργούμε με συνέπεια και προσπαθούμε για την κάθε λεπτομέρεια, αυτού του είδους η ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ή Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ μας ξενίζει.
Δε θα αναφέρουμε τους δύο συλλόγους,  που επειδή δεν μας ενημέρωσαν, έγιναν αιτία να μην αγωνιστούν τα  παιδιά των συλλόγων «ΒΕΡΓΙΝΑ και ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ».
Απλά εμείς θα ζητήσουμε ξανά συγνώμη από τα παιδιά που δεν αγωνίστηκαν.
Το κάνουμε όμως θέμα για να “κυκλοφορήσει” κυρίως στα παιδιά και να μάθουν ότι ένα από τα «οφέλη του αθλητισμού» θα πρέπει να είναι και η «συνέπεια και η υπευθυνότητα» σε ότι αναλαμβάνουμε ή υποσχόμαστε.

print

Written by