Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ – Ζ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ

Δε σκοπεύουμε  να σταματήσουμε να γράφουμε για «το μεράκι» με το οποίο ετοιμάστηκαν οι σταθμοί για το kids’ Athleticsτων Ζ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι ιδέες που «πέφτουν στο τραπέζι» του Ας ΡΗΓΑΣ είναι και πολλές και πρωτοποριακές.  Αυτό που κάνουμε οι μεγαλύτεροι είναι να συναινούμε στην υλοποίηση των καταπληκτικών προτάσεων και αυτό μας «φέρνει και εμάς στον αφρό»…   Ξεκινάμε -τυχαία- από το σταθμό των ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ, κάτι που για πρώτη φορά μπήκε σε kids’ Athletics.

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Εντυπωσιαστήκαμε όταν ανακαλύψαμε ότι όλα τα παιδιά ήξεραν τις απαντήσεις των ερωτήσεων που επέλεξαν οι υπεύθυνοι συντονιστές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Σίγουρα έπεσε πολύ φροντιστήριο και μελέτη… Εύγε!

Μετά από ώριμη σκέψη, παρακινούμενοι από το «να μην υπερέχουν κάποια παιδιά έναντι  των άλλων»  – για ίσες ευκαιρίες μιλάει ο στίβος- κοινοποιήσαμε σε όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους τις απαντήσεις από τις ερωτήσεις που επελέγησαν. Έτσι, όλοι οι σύλλογοι ακόμη και αν ποτέ δεν ασχολήθηκαν με το θεωρητικό μέρος της προπόνησης έστρεψαν την προσοχή τους και σε αυτό.

Παρακολουθήσαμε από κοντά δύο τρεις ομάδες στους δύο σταθμούς που λειτούργησαν.

Καλά προετοιμασμένοι οι συντονιστές, ειδικά επιλεγμένοι για το -νευραλγικό σημείο- της εκδήλωσης, μάγεψαν με τον τρόπο τους μικρούς και μεγάλους!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Δημητράκη Βασίλη και τον κ. Σταματάκη  Βαγγέλη,  που αφιέρωσαν τόσες ώρες για χάρη των παιδιών «μας».

 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ :
Το «κουφό» της υπόθεσης  είναι ότι πήραμε εμείς !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ μήνυμα από τους «δασκάλους των ερωτήσεων» … μας γράφει ο «ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ»:

«Νιώθω την ανάγκη και εγώ αλλά και η Δήμητρα να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς που μας δώσατε την ευκαιρία το Σάββατο να είμαστε και εμείς κομμάτι αυτής της τόσο όμορφης γιορτής για τα παιδιά μας!
Φύγαμε και οι δύο τόσο γεμάτοι στην καρδιά και στο μυαλό!
Αυτό που ζήσαμε ήταν μοναδικό….όλοι για έναν κοινό σκοπό! Να δώσουμε στα παιδιά αυτό που τους αξίζει πραγματικά….την αγάπη μας και όλα τα ερεθίσματα που πρέπει να έχουν αυτά τα δενδρύλλια για να γίνουν στο μέλλον ένα δυνατό δάσος με ακλόνητες ρίζες!!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και από τους δυο μας!!!

 

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Τι χρειάζεται για να περάσουμε στα παιδιά μας εκείνα τα ερεθίσματα που πρέπει ώστε να γίνουν υγιώς σκεπτόμενοι ενήλικες; (στα δενδρύλλια για να γίνουν στο μέλλον ένα δυνατό δάσος με ακλόνητες ρίζες);
Το μόνο που χρειάζεται, από τα όσα μας γράφει ο ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ είναι η αγάπη μας

print

Written by